Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cretan Art Studyo Kartvizit Tasarımı

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendi kartvizitim

graphic1m.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Kartvizit gözükmüyor.

unforgiven_32

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence içerisinde grafik tasarım adı geçen bir kartvizit için çok sade:hmm2:

Son düzenleme:

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
"Studio" yazısı garip duruyor. Biraz daha oynayabilir, ovalleştirebilirsiniz. Anladığım kadarıyla birinci çalışmanız kartvizitin önü diğeri ise arkası. Eğer öyle ise ön tarafında isim ünvan arka tarafında ise iletişim adreslerinin olması daha hoş olur gibi. Emeğine sağlık

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
Adres kısmında "Mah" baş harfi büyük, diğerleri "sok" küçük başlamışsın, hepsi küçük yada büyük olsa? şahsi düşüncem.. Emeğine sağlık..

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
studıo yazısı çok kötü duruyor bence :)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğinize sağlık. Fakat daha çalışılması gerekiyor. Düzeltilecek bir yeri yok :).

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Studio yazısı olmamış orda. Bide Cretan yazısında c o kadar büyük ki sadece retan art die algılanıyor. retan yazısnı biraz daha büyütürsen daha rahat algılanabilir. "graphic and" yerine "graphic & " kulansan daha göze hoş durur. İyi çalışmalar dilerim

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim arkadaşlar.. yanlış çalışmayı yoruma açmışım :( düzeltilmemiş haliydi:(:(:(

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Studio yazısı olmamış orda. Bide Cretan yazısında c o kadar büyük ki sadece retan art die algılanıyor. retan yazısnı biraz daha büyütürsen daha rahat algılanabilir. "graphic and" yerine "graphic & " kulansan daha göze hoş durur. İyi çalışmalar dilerim

haklısın..dediğin gibi herkes retan algılıyor.. teşekkür ederim.

_doomsday_

🌱Yeni Üye🌱
iki tarafındada dairelik olucaksa işin bıçagı dogru ama tek tarafı oval olucaksa bu iş komple çöpe gider.....

umarım daha sağlıklı çalışmalarını görebiliriz
butun arkadaslara iyi çalışmalar

brk40

🌱Yeni Üye🌱
sanki studio yazısı biraz sıkışmış :) emeğinize sağlık

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iki tarafındada dairelik olucaksa işin bıçagı dogru ama tek tarafı oval olucaksa bu iş komple çöpe gider.....

umarım daha sağlıklı çalışmalarını görebiliriz
butun arkadaslara iyi çalışmalar

tek taraflı olacak... çöpe gitme nedeni nedir ..?
çok mantıksız geldi bana bu cümle.

chaqal

🏅Acemi Tasarımcı🏅

aynılarını yazıyordumki baktım arkadaşımızın mesajıda aynı. Aynen katılıyorum...

antiakos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadelik adına çok zorlama bir kart... sanırım C yi büyük yaparak Craten Okunmasını istiyorsun ama art da cart olarak okunuyor... anlam değişiyor hedef şaşıyor! font çok uyumsuz ve son olarakta siyah beyaz dayatma olmuş... bir bayan olarak daha estetik bir font ve renk seçimi beklerdim.

_doomsday_

🌱Yeni Üye🌱
sadece kartları koymuşun ve bir açıklama yapmamışın bende ıkı şekilde soylemişim sana eyer bu meslegi yapıyorsan soylediğim sey sana mantıksız değil açıklayıcı gelmeliydi benim sana söylemek istediğimi beni düşürücü kelimeyle yanı sen bişey bilmiyorsun diyorgibi söylediğin mantıksız diceğine bari sen çok iyi biliyorsun bu böyle bu şöyle diyebilirsin ya güzel bi açıklama yap yada güzel bi cevap ver