Bi' inşaat firmasına yaptığım sade bir tasarım. Geliştirebilmem için yapıcı eleştirilerinize açığım arkadaşlar. :angel:
Elinize sağlık. Yukarıda ki banner bölümü Flash ile desteklenirse daha şık olur sanırım.
"Satışla bitmeyen dostluk..."
Anlatılmak istenen anlam doğru ama yanlış kelimeler seçilmiş sanırım.
Anasayfa yazısının o halde tek başına kaldığı bir önceki yorumda da belirtilmiş.
Küçükte bir tavsiye tüm sayfada hep aynı ya da benzer yazı fontunu kullanmaktan kaçınmalısınız.
Kolay gelsin.
Firmanın istediğiydi o cümleler. Ben birbirine benzemesi her zaman iyi olur sanıyordum . Teşekkür ederim. Bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Onca font arasında hep benzerini arıyordum.![]()
bence güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Ayrıca dediğiniz gibi bulutların yavaş yavaş ilerlemesi çok hoş olurdu...
elestrilere aciksan iyi ....o binanin ustten cikmasi ayni geminin uc kismina benzemis...3D calisan arkadaslar icin ornek gösterilicek bi hata tasarimi...ustteki menuyu oraya sigdirmak icin kac gece dusundun bilemiyorum ama hic bir sitede boyle menu gormedim...cok calisman gerek cooooookkkkk benimde oyle ama ben hazir olana kadar buraya sitemi koymam...en azindan hazir olunca bende senin elestrilerine maruz kalicagimi bildigim icin ...emegin ve harcdigin vakit icin 10 uzerinden 10 veriyorum..tasarimin icin 3 puan yani haftani rüküs tasarimi ...kolay gelsin....(intikammmmm)