Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme olarak yaptığım gazete sayfaları

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Deneme Olarak yaptığım gazete sayfaları tamamen kendimi geliştirmek için tasarladım önerileriniz ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar bu konuda öğrendiğim herşeye yakından destek veren, bu mesleği öğrenmemde büyük yardımcı olan safari (Muhammet) arkadaşıma ve grafikerler.net ailesine çok teşekkürler ederim

ya351amsayfas305.jpg

ekonomisayfas305.jpg

sayfa2x.jpg

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir tek gözüme çarpan tv programları sanki büyük kalmış gibi daha küçük olabilirdi aslında yinede güzel ama emeğinize sağlık

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim. önerinizi dikkate alacağım

Son düzenleme:

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma gayet başarılı yanlız azda olsa beni rahatsız eden tek bir yer var oda 1.sayfadaki üste koyduğun fındık resmi birazdaha yukarıda olabilir sanki kadının başının üstünde gibi duruyor biraz ayırmakta fayda vardır diye düşünüyorum başarılarının devamını diliyorum

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
bende fındık olayına takıldım o resmı bır avucun ıcınde fındık resmı bulursan bu şekildede koyabilirsin ellerine sağlık

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumunuz için teşekkürler erdoğan.34, dikkate alacağım söylediklerinizi

Fındık konusuna gelicek olursam normalde avuç içi bir fotoğraf o fakat orada tam çıkmamış dikkat etmemişim, bundan sonra daha fazla dikkat

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
m.gebes, içerik doldurmayı biraz daha açabilirmisin rica etsem daha iyi çalışmam için anlamadım da

M.gebes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetgebes.com.tr
yerel gazete olarak düşünürsen ağırlık haber metinlerinde değil reklam şablonlarında olacaktır. yani metinlerin uzunlukları ile oyna biraz daha

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
başaralı ama bir çok hatan var boşluklarda aradaki hizalarda resimlerin kullanım yerlerınde taşmalarda ve başlıkların punto ve fontlarında

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yerel gazete olarak düşünürsen ağırlık haber metinlerinde değil reklam şablonlarında olacaktır. yani metinlerin uzunlukları ile oyna biraz daha

Anladım, bundan sonraki şablonlarda elimden geldiği kadar dikkat edeğim. Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

başaralı ama bir çok hatan var boşluklarda aradaki hizalarda resimlerin kullanım yerlerınde taşmalarda ve başlıkların punto ve fontlarında

Aslına bakıldığında baştan sona haklısınız, bu hatalara daha fazla dikkat edeceğim. Başlıkların punto ve fontlarında farklı olmasını istedim ama bunada dikkat edeceğim. Teşekkür ederim

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler yorum ve görüşlerinizle daha iyi olacak inşallah

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Bak gazetede genelde buyuk harflerle swish denilen font kullanılır google'da arastır bak bı fontlara swish 721 fln olması lazım. hadi kolay gelsın

mustafakartopu

🌱Yeni Üye🌱
Bi de en üstteki sayfa bir internet sitesi gibi duruyor. Gazetelerde sütunlar belirgindir . Burda değil.

İçiçe girmeler çok olmuş

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar öneri ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz üzerine yeni tasarıma başladım ardından tekrar burada paylaşacağım.

cebrinefs

🌱Yeni Üye🌱
Çok göz dolduruyor .... Sayfada çok yazı var :) Ama çok güzel başarılar...

muratayan

🌱Yeni Üye🌱
bnce gazeteyi çok bölmüşsün gibi geldi parça parça konuları oyırmışsın kutu kutu yapmasan daha hoş durucağını düşünüorum
(emeğe saygı) :)