Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deniz Kızı

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop CS3'de yapıldı. Sadece su balonları ve deniz kabukları hazır olarak alındı.

Animasyon için Blueden Deniz'ime çok teşekkür ederim :kiss1:

denizkizi.jpg

Animasyonu izlemek için tıklayın
Directupload.net - D2sxcbeyn.swf

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim, bu güzel çalışmaya basitce renk kattık sadece.
İşte bu, tebrik ederim.

Ellerine ve emeğine sağlık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu yaz forumda balıklar ,deniz kızları serinletecek ortamı sanırım:) Ellerine sağlık canım güzl olmuş.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık Fatoşcum çok güzel olmuş,biz bugünlerde aynı düşünüyoruz deniz kızı aklımdaydı sıcaktan olucak sanırım:p tabi ben zaman bulup yapana kadar yaz biter :)
Saçların su içinde dağılması yüzüyor hissi verilmesi açısından üzerinde biraz daha durulabilirdi onun dışında başarılı olmuş tebrik ederim canım :)

Denizcim animasyonun çalışmaya renk katmış seninde ellerine sağlık :):wink:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim, bu güzel çalışmaya basitce renk kattık sadece.
İşte bu, tebrik ederim.

Ellerine ve emeğine sağlık :)
Canım benim ne kadarda mütevazisin. Uğraştığını ben biliyorum. Çok teşekkür ederim canım :kiss1:

Bu yaz forumda balıklar ,deniz kızları serinletecek ortamı sanırım:) Ellerine sağlık canım güzl olmuş.
Evet bu yaz serin geçecek :D Teşekkürler İlknur'cum. :)

elinize sağlık...

Teşekkürler :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler fatoş

ellerine sağlık çalışman güzel ve hoş sadece bikini küçük olmuş olmasaymış da olurdu misali gerçi ben ilk defa gördüm bikinili denizkızı ama geçen sene ayvalıkta gördüğümde bikini falan yoktu :rofl: 2 ) su sesi çok çıkıyor deniz (not: bizim deniz) yada benim hoparlörden dolayı öyle geldi

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık Fatoşcum çok güzel olmuş,biz bugünlerde aynı düşünüyoruz deniz kızı aklımdaydı sıcaktan olucak sanırım:p tabi ben zaman bulup yapana kadar yaz biter :)
Saçların su içinde dağılması yüzüyor hissi verilmesi açısından üzerinde biraz daha durulabilirdi onun dışında başarılı olmuş tebrik ederim canım :)

Teşekkürler Filizcim. Evet bu aralar seninle aynı şeyleri düşünüyoruz. Saç konusunda haklısın yine zorlanmam oldu biraz.

ellerine sağlık çalışman güzel ve hoş sadece bikini küçük olmuş olmasaymış da olurdu misali gerçi ben ilk defa gördüm bikinili denizkızı ama geçen sene ayvalıkta gördüğümde bikini falan yoktu :rofl: 2 ) su sesi çok çıkıyor deniz (not: bizim deniz) yada benim hoparlörden dolayı öyle geldi

Teşekkürler Mustafa Bey. Aslında bende görmedim bikinili Denizkızı :D
Ama bu türk işi biraz utanmış :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Mustafa bey, sesi standart; sesi ne kadar açarsanız o kadar duyarsınız :)

Canım benim ne kadarda mütevazisin. Uğraştığını ben biliyorum. Çok teşekkür ederim canım :kiss1:

Estagfurullah; ne demek, rica ederim ablacım :)

Teşekkür ederim canım :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Mustafa bey, sesi standart; sesi ne kadar açarsanız o kadar duyarsınız :)

Estagfurullah; ne demek, rica ederim :)

Teşekkür ederim canım :)

filmin sesi az çıkıyor ama suyun sesi filmin sesini katlıyor creative 5+1 modelini unuttum karanlıkta gözükmüyor yani normal ses kısık neyse ellerinize sağlık yarın görüşürüz iyi geceler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık... bikiniyi sevemedim ama :) ya büyük olmalıymış ya da hiç olmamalıymış bravo .

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ablacım çok başarılı olmuş emeğine sağlık.Sunuma güzel katkısından dolayı Deniz'e de teşekkürler...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık ablacımm

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
emeği geçen herkes hakkını vermiş bence.. emeklerinze sağlık deniz ve fatoş... iyi bi ekipsiniz siz bence pixar'a gidiniz çalışınız..türkün gücünü gösteriniz...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çok beğendim ya elinize sağlık:)benimde deniz kızı fikrim vardı sanırım filiz inde belirttiği gibi bu yaz böyle cıvıl cıvıl olacak:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş bir çalışma olmuş emeğine sağlık ablacımm
Teşekkür ederim Aslı :)

emeği geçen herkes hakkını vermiş bence.. emeklerinze sağlık deniz ve fatoş... iyi bi ekipsiniz siz bence pixar'a gidiniz çalışınız..türkün gücünü gösteriniz...
Teşekkürler Yiğit. Teklif gelirse neden olmasın. Pixar'dan iyi işyerimi bulucaz :D

çok beğendim ya elinize sağlık:)benimde deniz kızı fikrim vardı sanırım filiz inde belirttiği gibi bu yaz böyle cıvıl cıvıl olacak:)

Teşekkürler canım. Sende çiz bence deniz kızı. Herkezin hayali ve çizimi faklıdır :wink:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma sunum da ayrı bir hava vermiş tebrik ederim çok hoş