Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deniz Mefruşat Logo

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
logofe7.jpg

7nci logo beğenilmiştir ve müşterinin düzeltmeleriyle 8nci hali almiştir :) şuanda logo kullanimdadir..

Benzer konular

slhkrgz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 ve 6 daki logolar güzel ellerine sağlık

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoların göze hoş benim favorim 5 ve 7 (mefruşat) yazısını daha okunaklı el yazı tipi ile yazarsan daha iyi olur. kolay gelsin

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
madem 7 kullanımda onu eleştirelim.
mefruşat altta sıkışmış gibi duruyor yerini ve boyutunu değiştirerek rahatlatabilirdin.
eline sağlık.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
3,5,6,7 dördünü de çok beğendim ben! diğerleri çirkin değil ama mefruşat için düşününce böyle... 8; 7 nin iğnesinin yenmiş hali... yazık olmuş alta o fon gelince. deniz, denizi çağrıştırmıyor illa mavi lazım sanki... müşterinin düzeltmeleri değil de burnunu sokmasıyla diyelim biz... ellerine sağlık...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Son düzenleme:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
7 bence espirisi çok güzel olmuş ama mefruşata daha sade font seçersen olay bitmiştr.

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eet bencede 7. güzel 8. müşterinin etkisiyle berbatlaştırılmaya yaklaşmışdır...Ellerine sağlık

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de 7 yi beğendim. bu müşteriler de tasarımı nasrettin hocanın leyleğine çeviriyorlarya sinir oluyorum!

emeğine sağlık arkadaşım ;)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
7'yi iyi düşünmüşsün kardeşim... her zamanki gibi işten anlamayanlar el atınca şekil 8 deki gibi oluyor :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık engincim başarılı çalışmalar bende 7. de yoğunlaştım ama sağolsun görsellik yoksunu müşterilerimiz neden illaki ismi deniz die tasarımın denizi çağrıştırmalı die düşünürler anlamam

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardes acık konusmak gerekirse hiç biri hosuma gitmedi...
içlerinde bir 7. olan var onunda eli ayagı duzeltilmesi gerekiyor.fakat diyorsunki 8 begenildi o zaman hayırlı ugurlu olsun...gule gule kullanılsın:D

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık arkadaşım...birçok alternatif hazırlanmış ama gene biri seçilecek dimi...7 diyorum bende arkadaşım...yaratıcı olmuş...ellerin dert görmesin, gönlün keder bilmesin,tasarımların hep beğenilsin...amin...duamızıda ettik...kolay gelsin arkadaşım...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlarını için teşekkür ederim arkadaşlar..

eline sağlık arkadaşım...birçok alternatif hazırlanmış ama gene biri seçilecek dimi...7 diyorum bende arkadaşım...yaratıcı olmuş...ellerin dert görmesin, gönlün keder bilmesin,tasarımların hep beğenilsin...amin...duamızıda ettik...kolay gelsin arkadaşım...

arkadaşım sana ayrıca teşekkür ederim, ona nasil bişeydi öyle ramazan dua'si gibi :D amin.

renkyavuz

🌱Yeni Üye🌱
Ben 7 numarayı beğendim eline sağlık güzel olmuş