Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi iç tasarımım ne kadar eder ? #1

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
s8nrn.jpg

hemofili derneği için tasarladığım dergi iç tasarımları 52 sayfa civarı olacak , içerik karışık olarak jpg ledim.
bana denilen fiyat 400 tl

sayfada bir çok çalışmalara baktım fiyat araştırması yaptım ortalama bir fiyat bulamadım işin özü elimde 4 tane farklı firmanın broşür tasarımı yapılacak (süt ürünleri -yağ, peynir- , yemek firması vss)
her firma için en az 4 yada 6 (8 sayfa yada 12)yapraklı broşür tasarlanması gerekiyormuş. fakat ebat ve fiyat verme konusunda çok kararsız kaldım a4 ebatta yaparsam çok büyük a4 yarısında yaparsam çok küçük gelecek gibi ne yapmalıyım ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
İlk önce lütfen aynı başlık altında farklı yerlere birden fazla konu açmayınız. Açtığınız 3 konu birleştirilmiştir.

Sizin bu çalışma için teklifiniz neydi?

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
aynı konu 2 kere açılmış
dergi iç tasarımım ne kadar eder ? #1
dergi iç tasarımım ne kadar eder ?

bu şekilde diğer 3. konum ise broşür tasarlanacak fiyat ve ebat hakkında yardım istemiştim

dergi için 800 tl istedim gerçi bu işi yayın firması işleri yoğunluğundan önerdiler.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
piyasada gerçi öldü firmadakiler nasıl ucuz yoldan hallederiz meselesine geldi
piyasayı iyi araştırıp ona göre hareket yapmalısın
tebrik ederim güzel çalışman

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
broşürle için sayfa başı 10-15 tl arası fiyat vermeyi düşünüyorum 4 yaprak 80-120 tl arası fiyat çıkar artık. tek sorunum ebat konusunda nasıl çalışmam gerek
ürünlerin tanıtılması gerek

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
broşürle için sayfa başı ** tl arası fiyat vermeyi düşünüyorum 4 yaprak ** tl arası fiyat çıkar artık. tek sorunum ebat konusunda nasıl çalışmam gerek
ürünlerin tanıtılması gerek

Türkiye piyasasında yapılan işlerin durumu belli, verilen fiyatlar belli, işin üzücü tarafı fiyatların neden düştüğü, müşterinin neden sürekli ''daha ucuza yapanı var, fiyatı indir, çok pahalı..'' dediğide ortada..

Verdiğiniz fiyata ayrı, bu durumu gayet normalmiş gibi yazmanıza başka ayrı, artık piyasanın belini kıran fiyatlandırmaları alenen rahatça kullanmanıza apayrı üzüldüm..

Bu parayı kazanmak için emeğinizi bu kadar ayaklar altına almayın.

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
bulunduğum şehir trabzon malesef piyasa yerle bir burada bu fiyatların fazlasını istemem işi alamama neden olacak öyle böyle ucuza yaptıracakları matbaacılarda yada orada buradakilere yönelecekler burada bir sayfa için 30 tl istemek imkansız; bir dergi tasarımı için sayfa başına 10 tl yapan bile var piyasaya baktığımda bir dergi en az 1500 tl ediyor sayfa başı 25-30 tl civarına geliyor. İçerik tasarımı tartışılır tabi
istanbul olsa bu fiyata bile bilgisayar açılmaz onun farkındayım ama burası trabzon