Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ders üzerine uygulama yapamıyorum

∂αякяiи∂

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar şimdi

https://www.grafikerler.net/photosh...n-yazi-resimli-anlatim-basit-bisey-t8719.html
bu arkadasın dersını herseyını yapıyom buraya kadar ıyı ama

2 Daha sonra Filter > Distort Polar Coordinates açarak gelen pencereden Polar to Rectangular isaretleyerek efekti uygulayın.

2.adımdan sonra böyle oluyor
asasdsaasd.jpg

4. Simdi resmimizi eski haline getirme zamanı. Evet şimdi sırası ile (Image > Rotate Canvas > 90 CCW) ve sonrasinda (Filter > Distort > Polar Coordinates) uyguluyoruz ama önceki gibi degil bu sefer Rectangular to Polar isaretliyoruz.Ve böylelikle yazimiz eski halini aldi ve efektimizide tamamlamis olduk.

4.adım sonunda böyle oluyor...
asdfghh.jpg

napmam lazım yardım edın kafayı yıycem bu yuzden bi faalıyette bulunamıyom

Moderatör tarafında düzenlendi:

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım arkadaş yanlış yoldan tarif etmiş (rectangular to polar) yapacaksın.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
....Rectangular to Polar... işaretlemeniz gereken seçenek siz aynı şeklide yapmamışsınız. çok dikkatli okuyun, anlatımda hata yok denedim az önce ...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
başlığınız forum kurallara aykrı olduğunuz için bu sefer değiştiriyorum

Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı DÜZELT butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...