Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar xaarları artık fikrimdir zamanı geçiyor.size önerceğim makina konika kafalı dijital baskı makinası dır.özelden pm yollarsanız görüşebiliriz.0 olarak türkiye geneline satışlarımız mevcuttur. Saygılarımla Volkan AK
arkadaşlar xaarları artık fikrimdir zamanı geçiyor.size önerceğim makina konika kafalı dijital baskı makinası dır.özelden pm yollarsanız görüşebiliriz.0 olarak türkiye geneline satışlarımız mevcuttur. Saygılarımla Volkan AK
ben soruyorum solvent kalitesi sen cavap yazıyor ve bana konika kafadan bahsediyorsun ben makinamadan memnunum ve şikayetim de yok yine de sağol makina almak istersem görüşürüz..........
sevgili üstadım xaar 128 40 pl likse kullandığın boyaya bak boyada sıkıntı yaşanıyor genelde 80 pl boyayı veriyorlar hepsine kullanılıyor diye ama tamamen yalan
Temizlik solventi olarak hollandadan gelen bir flush var kafaları korumada ve temizlikte başarılı. Onun dışında satılan temizlik sıvıları genelde matbaa merdane temizlik sıvıları..