Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

digital baskı mak.temizliği hk.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
xaar 128plus kafaların temizliğinde kullanmak için ozel bir solvent varmıdır ?
varsa hangi markayı tercih edersiniz .... saygılarımla.

ahmetsakarya

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Xaar solvent olarak TechInk ve Dıng Tech var. Her ikisi de kullanılabilir.

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar xaarları artık fikrimdir zamanı geçiyor.size önerceğim makina konika kafalı dijital baskı makinası dır.özelden pm yollarsanız görüşebiliriz.0 olarak türkiye geneline satışlarımız mevcuttur.
Saygılarımla
Volkan AK

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar xaarları artık fikrimdir zamanı geçiyor.size önerceğim makina konika kafalı dijital baskı makinası dır.özelden pm yollarsanız görüşebiliriz.0 olarak türkiye geneline satışlarımız mevcuttur.
Saygılarımla
Volkan AK
arkadaş ne soruyor... siz ne yazıyorsunuz allah aşkına....

arkadaşım şu anda piyasada ki birçok solventte sıkıntı var. tavsiyem stetjet in solventini kullanman. ben ve tavsiye ettiğim herkes memnun.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Saygılarımla
Volkan AK

ben soruyorum solvent kalitesi sen cavap yazıyor ve bana konika kafadan bahsediyorsun ben makinamadan memnunum ve şikayetim de yok yine de sağol makina almak istersem görüşürüz..........

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi bir boya

sevgili üstadım xaar 128 40 pl likse kullandığın boyaya bak
boyada sıkıntı yaşanıyor genelde
80 pl boyayı veriyorlar hepsine kullanılıyor diye ama tamamen yalan

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Temizlik solventi olarak hollandadan gelen bir flush var kafaları korumada ve temizlikte başarılı. Onun dışında satılan temizlik sıvıları genelde matbaa merdane temizlik sıvıları..