benim tekwin bir makinem var makine kapaaçtığımız zaman ters tarafa gidip çarpıyor
başka bir işlem yapmıyor error 6 hatası veriyor ne yapmalıyım
selamın aleyküm
kardeş bende jetto marka 320 lık makina var
sorun
1-baskı yaparken kafa aniden fren yapıp duruyor bastıgımız baskı çöpe gidiyor
her yolu denedim (data kablosunu degiştirdim,encoderi degişitirdim,encoder okuyucuyu degiştirdim vs.vs bir türiü düzeltemedim
2-verdiğim ölçüden eksik basıyor (gerçi step ayarıyla o srunu çözmeye çalışıyorum ama kalıcı degil)
bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum
slm hocam ben gaziantepte reklam firmasında çalışıyorum MYJET makine kullanıyoruz.
makinedeki sorun en son myjet ve photoprint programını silip kurduktan sonra baskılar koyu çıkmaya başladı nedenini bir türlü bulamadım önceleri bu sorun yoktu
slm hocam ben gaziantepte reklam firmasında çalışıyorum MYJET makine kullanıyoruz.
makinedeki sorun en son myjet ve photoprint programını silip kurduktan sonra baskılar koyu çıkmaya başladı nedenini bir türlü bulamadım önceleri bu sorun yoktu
doğru profil seçmen önemli output profile ve linearization table ın aynı değerde olmasına dikkat et
Merhaba;Bu siteye yeni üye oldum ve foruma ilgimi çektimi çekti.Benim makinenin sorunu baskı yapıldığında harflerin kenarlarına boyanın tozlanması.Bu sorun uzun zamandır var ve yazılarda daha belirgin oluyor.Bu konuda yardım edebilecek biri varsa bana ulaşırsa sevinirim.iyi çalışmalar..
slm arkadaşlar benim makinanınkafaları tıkanmış neyapabilirim acabaa
slm bana cok acıl fleks kaploları lazım atamec yolun eger bır gun burdura duserse aklında olsun senı bekleyen cok problemlı bır makınam var eger yolun duserse burdur dızayn reklama bı ugrarsan sevınırım