ege ve akdeniz bölgesine hp plotter (5500-5000-500-800-4500-4000-6100-61-3100-2100) dış mekan baskı makinaları (9000s-10000s) ile ilgili servis verilir. Yedek parça problemi yoktur.
selam iyi çalışmalar bende INFINITI makinası var ve rip ayarları karışmış bana bu konuda nasıl yardımcı ola bilirsiniz ....
ZHONGYE TECHNOLOGY 128 XAAR 8 KAFA baskı makinemde kalibrasyon hatası var. sorun kısaca şöyle resimi basıma gönderdiğimizde mavi kafanın birtanesi 4 veya 5 satırdan itibaren basmaya başlıyor. Resimin sonunda ise sonradan basmaya başlayan kafa tek başına 4 5 satır kendi başına yazıyor. Yani mavi kafanın birtanesi sonradan yazmaya başlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. İzmir ilinde yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Yerimiz Osmangazi mevkiinde. Teşekkürler.
slm. Mavi kafanın kalibrasyon ayarı cok geniş olmuş. Sanırım ayarlarıyla oynanmıs ya da pcye format atılmıs ama yanlıs yazılmıs olabılır. Sorununu su sekılde cozebılırsın. Daha onceden aldıgın yedekleme varsa o degerlerı setuptan calıbre ayarlarına yaz. yok yedek almadım dıyorsan eger servisle bu problemı cozersın. Ozelden konusabılırız.