Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Çizimlerim - uysaltimsah

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uzun bir aradan sonra yine çalışmalarımı koyuyorum bu siteye. Umarım son dönem çalışmalarımı beğenirsiniz.

shield_of_storms_by_uysaltimsah-d4x2jdd.jpg

insufficient_memory_by_uysaltimsah-d4wezt4.jpg

kamil_by_uysaltimsah-d4v4hus.jpg

want_a_piece_of__you_by_uysaltimsah-d4pmf8y.jpg

the_game_by_uysaltimsah-d4pf0m9.jpg

wrath_of_god_by_uysaltimsah-d4nd6sc.jpg

hunter_of_the_wastelands_by_uysaltimsah-d3k4pnv.jpg

nun_by_uysaltimsah-d3im7ak.jpg

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar bu kadar insan bakmış. yorum yapılmaya değmeyecek kadar kötü mü çizimler? ne anlam çıkarmam lazım bu durumdan?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar bu kadar insan bakmış. yorum yapılmaya değmeyecek kadar kötü mü çizimler? ne anlam çıkarmam lazım bu durumdan?

Dijital çalışmalara meraklı biri olarak konunu daha yeni gördüm, bu yüzden kusuruma bakma. Çizime uzun süre ara vermiş ve son zamanlarda renklendirmeye merak sarmış biri olarak '' ÇOK BEĞENDİM!!''

Çalışmaların birbirinden kıymetli ama ilk yüklenen görselin dokusuna bayıldım gerçekten.

Tebrikler.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Creedwara katılmakla beraber paylaşımının gözden kaçtığını düşünüyorum.
Çok başarılı bulduğumu belirtmeliyim..
Ayrıca kıskandığımı da dile getirmek istiyorum :)

Tebrikler.. Devamını da dileriz..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hep çok başarılı çalışmalar tebrikler. Birde merak ettiğim insan nasıl bir psikolojiyle rahibe resmi resmi çizer ki? ...

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dijital çalışmalara meraklı biri olarak konunu daha yeni gördüm, bu yüzden kusuruma bakma. Çizime uzun süre ara vermiş ve son zamanlarda renklendirmeye merak sarmış biri olarak '' ÇOK BEĞENDİM!!''

Çalışmaların birbirinden kıymetli ama ilk yüklenen görselin dokusuna bayıldım gerçekten.

Tebrikler.
Teşekkürler. beğenmene sevindim. son döne özellikle doku üzerine kasıyorum kendimi :)

Creedwara katılmakla beraber paylaşımının gözden kaçtığını düşünüyorum.
Çok başarılı bulduğumu belirtmeliyim..
Ayrıca kıskandığımı da dile getirmek istiyorum :)

Tebrikler.. Devamını da dileriz..
teşekkürler :) kıskanılcak bi konu değil ki. sadece çalışmaya bakıyo. hepimiz çok daha iyilerini yapabiliriz eminim ki.

Hep çok başarılı çalışmalar tebrikler. Birde merak ettiğim insan nasıl bir psikolojiyle rahibe resmi resmi çizer ki? ...

öncelikle teşekkür erderim. bir de merak ettiğim insan nasıl bir psikolojiyle o kadar yaratık zombi dururken rahibenin psikolojisine takılır :D

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Demek ki o resim diğerlerinden farklı duruyor ki benim daha çok dikkatimi çekmeyi becerebildi. O resimde sanki duyguların ifadesi daha başarılı gibi duruyor ...

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5. çizim tam benim tarzım:D hepsi çok güzel

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim, her biri ayrı ayrı incelenecek çalışmalar.Özellikle 4. ve 5. çalışmalardaki etkiye bayıldım.
Ama bu bildikleriniz size fazla gelmiyor mu küçük küçük dersler şeklinde bizlerlede paylaşırsınız belki. :D
Emeğinize sağlık bu tip çalışmalar görmek mutlu ediyor ama bu kıskandığımız gerçeğinide değiştirmiyor tabi. :D
Başarılar.

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrik ederim, her biri ayrı ayrı incelenecek çalışmalar.Özellikle 4. ve 5. çalışmalardaki etkiye bayıldım.
Ama bu bildikleriniz size fazla gelmiyor mu küçük küçük dersler şeklinde bizlerlede paylaşırsınız belki. :D
Emeğinize sağlık bu tip çalışmalar görmek mutlu ediyor ama bu kıskandığımız gerçeğinide değiştirmiyor tabi. :D
Başarılar.

Kendimi ders hazırlayacak kadar başarılı bulmuyorum açıkcası ama böyle bir istek olursa oturup hazırlarım :) . Elimden geldiğince yardımcı olmak beni de mutlu eder.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Kendimi ders hazırlayacak kadar başarılı bulmuyorum açıkcası ama böyle bir istek olursa oturup hazırlarım :) . Elimden geldiğince yardımcı olmak beni de mutlu eder.

Ben isteğimi dile getirdim eminim herkese katkısı olacaktır. :) Çalışmalarınızın devamını dilerim.Kolay gelsin.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık hepsi de çok iyi çalışmalar

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni işimi aşama aşama kaydetmeye başladım istekleriniz üzerine :)