Öncelikle sanırım bu konuyu burda açabilirim. Buraya videosunu koyamadığım için mecburen linkini veriyorum moderatörün beni anlayışla karşılayacağını umarım. Süper bir flash birleştirme çalışması olmuş bence görülmeye değer bir flash intro fakat indirilmesi tamamen engellenmiş ancak sitesinden izlenebiliyor. Aslında tanıdık gelecek Prens of Persia 08 ama yinede oyun diyip geçmemek lazım bu tür dijital efektlerle harmanlanmış flaş çalışmalarının kısada olsa yüzlerce saat aldığını duymuştum.
Ben size site linkini sunuyorum yok konunun yeri burası değilderseniz uygun yere taşımanızı rica ederim. Niye buraya açtım çünkü dijital bir video çalışması yapılmış efektlerden anlaşılıyor. Bir diğer sebepte arkadaşın stop motion sanatını burda anlattığını gördüm ve en uygun yer burası olur diye düşündüm.
Yüklenmesi biraz zaman alıcak 5 yada 6 dakikalık bir intro.. İzlerken vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyo..
İzlemek için ;
TIKLA
Not : bu konumda hiç bir reklam amacı gütmüyorum ama bu kadar harika bir introyu paylaşmazsam olmaz diye düşündüm...
İyi seyirler
Ben size site linkini sunuyorum yok konunun yeri burası değilderseniz uygun yere taşımanızı rica ederim. Niye buraya açtım çünkü dijital bir video çalışması yapılmış efektlerden anlaşılıyor. Bir diğer sebepte arkadaşın stop motion sanatını burda anlattığını gördüm ve en uygun yer burası olur diye düşündüm.
Yüklenmesi biraz zaman alıcak 5 yada 6 dakikalık bir intro.. İzlerken vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyo..
İzlemek için ;
TIKLA
Not : bu konumda hiç bir reklam amacı gütmüyorum ama bu kadar harika bir introyu paylaşmazsam olmaz diye düşündüm...
İyi seyirler