Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dışmekan bir makina aldım 152 lik sizlerdanışmak istiyorum

dilanreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar 152lik dış mekan challenger marka makina aldım cin malı bir iki hafta kullandım sorun yok onda sonra siyahta sorun çıkıyor hep dağıtıyor siyah renk kullandığım an yazı berbat oluyor diğer renklerde sorun yok
fotoshopta teballa için baskı yapılabiliyormu ben corelle çalıştığım için fotoshopu anlamaıyorum

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
%100 siyah değerle gerçek siyahı elde edememen normal makine küçük olduğu için muhtemelen xaar-126 kafadır
corelde siyah rengi kullanırken renk değerlerinde oynama yapmalısın.. ortalama 4 pass için verebileceğin değer sayıları k:100 c:40 m:40 y:40.....pass sayısına göre değerleri arttırıp daha koyu bir siyah elde edebilirsin

cagcag

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşom bende de aynı makina vardı sorun bende de oldu.fakat sorunu çözdüm problem makinayla gelen siyah ta
siyah boyayı değiştir solvent bas kafaya temizle ve no problem kolay gelsin

düzelirse haberim olsun olur mu

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
cagcag lütfen flood yapmayınız. Mesajınıza birşey eklemek veya düzeltmek isterseniz
edit.gif
butonunu kullanarak mesajınızı düzenleyiniz.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. olarak satın aldığın yere danış
2. olarak kafa yükseklik ayarlarına bak
3. boyaların bulunduğu kutuları arada sırada hafifçe çalkala uzun süre beklediye çok az karışım inceltici kullan.
4. makinanın toprak durumunu kontrol et
5. kafaların tıkanma ihtimali biraz zayıf ama akşamları kaparken tabla ile solvente batırıyorsundur herhalde. yok tıkandıysa açan yerlere danış. ama aldığın yerle mutlaka haberleş.