Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DolumTürk Demo Logo Çalışması

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
Arkadaşlar, 3 logo çalışması yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Yapacağınız yorumlar benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

1. Çalışma

2. Çalışma

3.Çalışma

Benzer konular

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışma görnmüyor ama 2.si birincisinden kat kat güzel sanırım kartuş firması gibi bir firma birincisi madran su gibi duruyorki bence basit ve kötü ama ikincide eğer biraz dah uğraşılırsa hoş ve güzel bir etki yakalamışsınız estetik duruyor ama o renkli şekilin altına yazdığınız fontta yada türkü kırmızı yazmanız belki bütünü bozmuş alta yazdığınız mini slogan logonın gri olması güzel duruyor tipografi üzerine biraz daha yoğunlaşırsanız bence güzel :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışma daha iyi ama font çok zayıf kalmış...
başka bir font olabilir. :)

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. çalışma daha iyi ama font çok zayıf kalmış...
başka bir font olabilir. :)

Dimi birşey ekisk fontta 3. çalışma şimdi görndü bu arada hala 2 diyorum ben kesin ama fonttaki sorunu düzeltebilirsen snaırım daha minimal ve sade ,hoş birşey yakalamış olcaksın benim fikrimce tabiki bu arada :)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben birinci diyorum, daha baskın duruyor, yapacağınız bir ekleme varsa yapabilirsiniz, diğerleri zayıf duruyor.

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Olumlu yorumlar gelmesi sevindirdi beni. Fikirlerinizi dikkate alacağım. 2. Logo üzerinde font değişikliği yaparım. Arkadaşlar birde 1. logo üzerinde gölge efekti versem nasıl olur?

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben de 1.logo diyorum ve gölge efektine de katılmıyorum.Sadece "Türk" yazısını mavi yazsan daha güzel olmaz mıydı onu sorayım ?
Ellerine sağlık ;)

harmedesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.harmedesign.com
Arkadaşlar, 1. ve 2. Logo üzerinde değişiklikler yaptım. Acil değerlendirirseniz çok sevinirim. Eğer font konusunda öneriniz varsa da lütfen belirtin.

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben hala 2 cide ısrarlıyım sonuçta bir kaç rengin bulunması gerektiğine inanıyorum. '.cinin estetik anlamda daha iyi olduğunu düşnüyorum :)

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş hepsi..emeğine sağlık

Ozle_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 2. logoyu daha çok beğendim bence kartuş dolumfirması için uygun olmuş ama sanki renkleri tam C M Y K tonları olsa daha iyi olacak magenta eflatun rengine kaçmıs sanki...ama hepsi başırılı emeğine sağlık:)