Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Döner Firması için Logo Çalışmalarım.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizce hangisine yoğunlaşmam lazım.Ne gibi değişiklik önerirsiniz.Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.
dnerc304logolari2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
1.numara : o gölgelikler baskıda her zaman problem çıkartır ve neden o kadar fluu görünüyor anlamadım....

2.numara :font çok kalın üzteki adam silüeti ise uyum gösterememiş..

3.numara :eek: üsteki yeşil şekle bi anlam veremedim ve leader yazı renkleri uyumsuz

4.numara : kesinlikle kullanma onu üzerinde her hangi bi çalışmayada gerek yok olmamış

5.numara :ya çok ince font kullnmışsın ya çok kalın ki bunlardan tabele olacaksa

6.numara: 3 numaradan tek fark renk

7.numara : üsteki adamın rengi değişirse daha iyi olur

8:numara :benim favorim bu

9:numara adam çok büyük kalmış orda.........................

emeğe saygı teşekkürler ..saygılar

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
8 diğerlerine göre daha güzel duruyo.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.numara : o gölgelikler baskıda her zaman problem çıkartır ve neden o kadar fluu görünüyor anlamadım....

2.numara :font çok kalın üzteki adam silüeti ise uyum gösterememiş..

3.numara :eek: üsteki yeşil şekle bi anlam veremedim ve leader yazı renkleri uyumsuz

4.numara : kesinlikle kullanma onu üzerinde her hangi bi çalışmayada gerek yok olmamış

5.numara :ya çok ince font kullnmışsın ya çok kalın ki bunlardan tabele olacaksa

6.numara: 3 numaradan tek fark renk

7.numara : üsteki adamın rengi değişirse daha iyi olur

8:numara :benim favorim bu

9:numara adam çok büyük kalmış orda.........................

emeğe saygı teşekkürler ..saygılar

Eleştiriniz ve verdiğiniz fikirler nedeniyle teşekkür ederim.
Biraz açıklama yapmam lazım.Aslında bunu çalışmalarla beraber yazmam lazımdı ama günün yorgunluğundan olsa gerek yazmayı unutmuşum.Bu logolar Fransa da faaliyet gösteren bir döner fabrikasına hazırlandı.Bütün seçenekler müşteriye sunuldu ve hepsi beğenildi.İçlerinden bir tanesine karar verilecek.Müşterinin de izniyle buradaki arkadaşların teklifleri ve eleştirileri doğrultusunda bir tanesi seçilip gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra nihai karar verilecek.Yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En fazla 5 alternatifli çalışma yapmalısınız. Nerde çokluk orada müşterinin seçimi zorlaşır:p
Diğerlerinden farklı olarak 4 numara nın logosu, 7 numaranın yazısı..Döner yazısını da ayrı yazmak zorunda değildiniz ama mademki 9 çalışmanın 9 uda beğenilmiş top müşteride..Ve karar vermesi içinde 9 logo var..Zamanınızı hızlandırabilirdiniz.. Neyse kolay gelsin

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumları tek tek sıralayan arkadaşımın tespitleri kesinlikle çok yerinde. bende yorumları okumadan önce logolara baktım ve 8. logo diyorum.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En fazla 5 alternatifli çalışma yapmalısınız. Nerde çokluk orada müşterinin seçimi zorlaşır:p
Diğerlerinden farklı olarak 4 numara nın logosu, 7 numaranın yazısı..Döner yazısını da ayrı yazmak zorunda değildiniz ama mademki 9 çalışmanın 9 uda beğenilmiş top müşteride..Ve karar vermesi içinde 9 logo var..Zamanınızı hızlandırabilirdiniz.. Neyse kolay gelsin

Haklısınız aslında alternatif çoğaldı mı seçim zorlaşır.Sanırım Pazartesi günü nihai kararı verecekler.Şu an için kesin olmamakla beraber ö harfinin o şeklinde yazılması sözkonusu.
Bütün yorumlar için teşekkürler.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
1 5 ve 8. logolar güzel olmuş

MaJoR-mania

🌱Yeni Üye🌱
ßenim icinde ßir Calısma Yapabilirmisin ? Rica Etsem Gercekten Guzeller...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Bu çalışmaların içinden 8.logo güzel,ayrıca 5.logodaki d harfini birleştirme mantığı güzel ama doğru font kullanılmamış üzerinde çalışılsaydı güzel bir logo çıkardı emeğinize sağlık.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmalar.. Fakat bişi sormak istiyorum O heryerde kullanılan aşçı vectörünün çizimi sizemi ait?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmalar.. Fakat bişi sormak istiyorum O heryerde kullanılan aşçı vectörünün çizimi sizemi ait?

Hayır bana ait değil.Forumda buldum.Sadece arka zeminini beyaz olarak ayarladım çünkü sadece dış hatları çizilmiş bir vektördü.Dolayısıyla farklı renklerdeki zeminlerde kullanıldığında bazen örtüşmeyebiliyordu.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
1-7 ve 9 üzerinde yoğunlaşılabilir .

Herkes 8 demiş evet güzel hoş ama -döner-köfte-yemek işi olan tüm firmalarda logolar bu tarzda bence artık yıkılmalı bu kural ...

Başarılar...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşın bazıları 1 demiş fakat atlanmaması gereken bir sorun var ki oda şudur;
1.logo renklerinden dolayı küçük kullanmak istendiğinde tamamen yok olacaktır logo çalışırken bu logonun küçük kullanılacağını göz önünde bulundurmalıyız...Diğerlerine kıyasla 8. çalışma bence daha uygun emeğinize sağlık...