Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

E-Book Kenar Boşluk Sorunu

bycaps

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar İndesign da e-book yapmaya çalışıyorum yeni yeni fakat swf olarak çıkarttığımda oluşturduğum e-book'un bir kısmı ekranın dışında kalıyor çünkü gri boşluklar var bunu nasıl kaldırabilir. Örnek Resim ve Swf dosyası Aşağıdadır. html dosyasını açarsanız sorunumu anlarsınız arkadaşlar Teşekkürler...

Resim:

SWF: İndir

Benzer konular

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cs4 in design yüklemenizi yada illustrator cs4 yüklemenizi öneririm.... sorun ortadan kalkacaktır.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
arkadaşım kusura bakma ama ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. griliklerinde mi e-book da olmasını istiyorsun? sorununu tam olarak anlayamamakla birlikte sayfa boyutlarını değiştirerek sorunu çözebilirsin gibime geliyor.

bycaps

🌱Yeni Üye🌱
cs 4 ztn indesign da sorun o griliklerin olmasını istemiyorum yaptığım e-book sayfadan taışıyor boyutları ufaltıyorum ama e-book ufalıyor grilikler yine aynı boyutta ayarlarında hata yapıorum sanırım...

web sitesi için en uygun e-book sayfa boyutları nelerdir bu konudada yardımcı olursanız sevinrm..

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
en uygun şudur demek çok güç çünkü senin monitörünün çözünürlüğü ile başkasının ki aynı olmayabilir. sende düzgün gözüken başkasında kötü olabilir. şöyle biraz denemeler yaptım benim monitörde 800x600 dışında düzgün gözükmüyor. büyük olunca sayfa dışında kalıyor grilikler yine de gitmiyor. bunun çözümü sanırım dreamweaver ile htmli açıp düzeltmek olacak. ben pek dreamweaver bilmiyorum o yüzden yardımcı olamadım denedim ama:) frontpage de hiç olmadı. indesigandaki ayarlarında da öyle birşey bulamadım. dreamweaver da sadece tam ortalayabildim bi de arka plandaki gri rengi değiştirmeyi başardım:)

bycaps

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler dream de deneyim biraz bilen arkadaşlar varsada yardımcı olurlarsa sevinirm sanada çok teşekkürler..

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
rica ederim kardeş ne demek. dreamweaver yardımı için o konu altında soru sorarsan sanırım daha çok kişi yardım edebilir.