Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efendim arkadaşım nediyosun? hazır tema derken ? bibenzeri var oda hepsi burada oda müşteri isteği üzerine hazırladım. O hazır tema dediğini burda paylaşsana çok değerli arkadaşım bende göreyim eh garibim ya yapamıyosan eğitim vereyim sana abisi !
MErhaba arkadaşım çamur atmıştın tasarım çalma diye hani göremedim temayı ? butasarıma tema dedinya gönder arkadaşlarda baksınlar seni bekliyoruz.
//tasarim34 sonunda tamamlandı ufak tefek hatalar ve crossbrowser hariç bi göz at istersen fontlara falan tasarim34 ......................................................
Sayın Esgraf; işinizi ne kadar iyi yaptığınız çalışmalarınızdan belli fakat üstteki mesajlarda görüldüğü üzere asabiyetiniz işinizi baltalamasın, aman dikkat. Çalışmalarınızı ilgiyle ve zevkle inceleyen biri olarak minik bir öneri...
Sayın Esgraf; işinizi ne kadar iyi yaptığınız çalışmalarınızdan belli fakat üstteki mesajlarda görüldüğü üzere asabiyetiniz işinizi baltalamasın, aman dikkat. Çalışmalarınızı ilgiyle ve zevkle inceleyen biri olarak minik bir öneri...
Tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş. Ancak kafama takılan bir kısım var kategoriler yazan bölüm ile canlı destek için tıklayın yazan bölüm aynı hizada ancak biri yumuşak çizgilerle biri keskin çizgilerle oluşturulmuş küçük bir orantısızlık var gibi geldi gözüme yani genel olarak tasarım ilkelerine biraz ters bi durum. Ancak göze hoş gelen gayet başarılı bir çalışma başarınızın devamını diliyorum.
Tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş. Ancak kafama takılan bir kısım var kategoriler yazan bölüm ile canlı destek için tıklayın yazan bölüm aynı hizada ancak biri yumuşak çizgilerle biri keskin çizgilerle oluşturulmuş küçük bir orantısızlık var gibi geldi gözüme yani genel olarak tasarım ilkelerine biraz ters bi durum. Ancak göze hoş gelen gayet başarılı bir çalışma başarınızın devamını diliyorum.
Bu düsüncene harfiyen katılıyorum Ve Sizinle iletisim kurmak ve birkaç projemde sizinle çalışmak istiyorum ama nasıl olucak diye düşünüyorum ve site yetkililerine gelince elbetteki emeklerinden dolayı tebrik ve takdir ediyorum fakat foruma yazma Oraya yazma Buraya yazma iş ticarete döküldü sanırım en buyuk webmaster sitelerinde bile bu uygulamalar Yoktur...(belli bölümler hariç)İletisimlerimizi nasıl yapmamız gerekiyor söylermisiniz?İLLaki ödeme yapmak zorundamıyız?
Bu düsüncene harfiyen katılıyorum Ve Sizinle iletisim kurmak ve birkaç projemde sizinle çalışmak istiyorum ama nasıl olucak diye düşünüyorum ve site yetkililerine gelince elbetteki emeklerinden dolayı tebrik ve takdir ediyorum fakat foruma yazma Oraya yazma Buraya yazma iş ticarete döküldü sanırım en buyuk webmaster sitelerinde bile bu uygulamalar Yoktur...(belli bölümler hariç)İletisimlerimizi nasıl yapmamız gerekiyor söylermisiniz?İLLaki ödeme yapmak zorundamıyız?
Forumyn tabiki maddi olarak destege ihtiyaci var ama bunu zaten reklamlardan kazaniyorlar. Ama daha fazlasini kazanmak icin kullanici kaybediyorlar kimse bunun farkinda degil. Zaten bende bu olaydan sonra takilmiyorum burda mail gelmese girmezdimde zaten. Turk mantigi para para para baska bisey degil. Tavsiye istelerse oncelikle deviantart gibi kendilerini gelistirmeleri gerekir kullanici cekmek icin herseyden para istemeden sadece vip hizmet isteyenler icin prouyelik istemeliler sitenin heryerinde reklam yayinlamamalilar. Turk milleti olarak biz ancak mantik oldugunde ancak yenilikleri deniyoruz. Emini Ki siteyi kullanan uzman arkadaslar artik daha guclu platformlara gEciyor. Guc ile para kazanmayi gunluk para kazanmaktan daha mantii buluyorum. Saygilarimla