Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

E-ticaret Web Arayüz Tasarımı

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hazır tema bir çok yerde çicekcilere satılmış keşkem o bannrı değiştirseydinde çakma olduğu kolay anlaşılmazdı dediğim gibi her yerde buna rastlıyorum

:) efendim arkadaşım nediyosun? hazır tema derken ? bibenzeri var oda hepsi burada oda müşteri isteği üzerine hazırladım. O hazır tema dediğini burda paylaşsana çok değerli arkadaşım bende göreyim :) eh garibim ya yapamıyosan eğitim vereyim sana abisi !

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hazır tema bir çok yerde çicekcilere satılmış keşkem o bannrı değiştirseydinde çakma olduğu kolay anlaşılmazdı dediğim gibi her yerde buna rastlıyorum

MErhaba arkadaşım çamur atmıştın tasarım çalma diye hani göremedim temayı ? butasarıma tema dedinya gönder arkadaşlarda baksınlar seni bekliyoruz.

//tasarim34 sonunda tamamlandı ufak tefek hatalar ve crossbrowser hariç bi göz at istersen fontlara falan :) tasarim34 ......................................................

Moderatör tarafında düzenlendi:

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Esgraf; işinizi ne kadar iyi yaptığınız çalışmalarınızdan belli fakat üstteki mesajlarda görüldüğü üzere asabiyetiniz işinizi baltalamasın, aman dikkat.:) Çalışmalarınızı ilgiyle ve zevkle inceleyen biri olarak minik bir öneri...

İyi çalışmalar dilerim.:)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayın Esgraf; işinizi ne kadar iyi yaptığınız çalışmalarınızdan belli fakat üstteki mesajlarda görüldüğü üzere asabiyetiniz işinizi baltalamasın, aman dikkat.:) Çalışmalarınızı ilgiyle ve zevkle inceleyen biri olarak minik bir öneri...

İyi çalışmalar dilerim.:)

Teşekkür ederim Özgül önerin için, bazen emeğinize haksız yere çamur atılınca dayanamıyorum. Özür dilerim bu tatsız durumdan dolayıda.

İyi forumlar herkese .

Kerem197575

🌱Yeni Üye🌱
gayet iyi olmuş, eline sağlık, renk tonlarıda çok uyumlu yalnız üstteki banner ve logo kısmı biraz daha pastel olabilir...

hisarweb

🌱Yeni Üye🌱
sanki biraz hepsiburada dan esinlenilmiş gibi index te

lantier

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş. Ancak kafama takılan bir kısım var kategoriler yazan bölüm ile canlı destek için tıklayın yazan bölüm aynı hizada ancak biri yumuşak çizgilerle biri keskin çizgilerle oluşturulmuş küçük bir orantısızlık var gibi geldi gözüme yani genel olarak tasarım ilkelerine biraz ters bi durum. Ancak göze hoş gelen gayet başarılı bir çalışma başarınızın devamını diliyorum.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş. Ancak kafama takılan bir kısım var kategoriler yazan bölüm ile canlı destek için tıklayın yazan bölüm aynı hizada ancak biri yumuşak çizgilerle biri keskin çizgilerle oluşturulmuş küçük bir orantısızlık var gibi geldi gözüme yani genel olarak tasarım ilkelerine biraz ters bi durum. Ancak göze hoş gelen gayet başarılı bir çalışma başarınızın devamını diliyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için, doğru söylüyorsunuz şuan farkettim :)

sanki biraz hepsiburada dan esinlenilmiş gibi index te

Doğru, screenshot'ların üstündeki kısa açıklamayı okuyacak olursanız orda da açıkladım durumu zaten :)

gayet iyi olmuş, eline sağlık, renk tonlarıda çok uyumlu yalnız üstteki banner ve logo kısmı biraz daha pastel olabilir...

Teşekkür ederim, aslında öyle düşündüm ama müşteri pasteli 'silik' olarak adlandırdığı için vazgeçtim :)

KursatBey

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık dostum birde döktümü css'e tamamdır. :)

Sentinus

🌱Yeni Üye🌱
Hocam sizin yanınızda eğitim almak isterdim.Tasarıma tekrar tekrar baktıkça ne kadar güzel olmuş diyorum.Harikasınız gerçekten.:)

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alıntı yapta özel mesaj alınamadığı için dbyazma hatası verdi, Ya özel mesajlarıda premiuma bağlamak biraz fazla değilmi sizce.

Gonuldostu

🌱Yeni Üye🌱
Alıntı yapta özel mesaj alınamadığı için dbyazma hatası verdi, Ya özel mesajlarıda premiuma bağlamak biraz fazla değilmi sizce.

Bu düsüncene harfiyen katılıyorum Ve Sizinle iletisim kurmak ve birkaç projemde sizinle çalışmak istiyorum ama nasıl olucak diye düşünüyorum ve site yetkililerine gelince elbetteki emeklerinden dolayı tebrik ve takdir ediyorum fakat foruma yazma Oraya yazma Buraya yazma iş ticarete döküldü sanırım en buyuk webmaster sitelerinde bile bu uygulamalar Yoktur...(belli bölümler hariç)İletisimlerimizi nasıl yapmamız gerekiyor söylermisiniz?İLLaki ödeme yapmak zorundamıyız?

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu düsüncene harfiyen katılıyorum Ve Sizinle iletisim kurmak ve birkaç projemde sizinle çalışmak istiyorum ama nasıl olucak diye düşünüyorum ve site yetkililerine gelince elbetteki emeklerinden dolayı tebrik ve takdir ediyorum fakat foruma yazma Oraya yazma Buraya yazma iş ticarete döküldü sanırım en buyuk webmaster sitelerinde bile bu uygulamalar Yoktur...(belli bölümler hariç)İletisimlerimizi nasıl yapmamız gerekiyor söylermisiniz?İLLaki ödeme yapmak zorundamıyız?

Forumyn tabiki maddi olarak destege ihtiyaci var ama bunu zaten reklamlardan kazaniyorlar. Ama daha fazlasini kazanmak icin kullanici kaybediyorlar kimse bunun farkinda degil. Zaten bende bu olaydan sonra takilmiyorum burda mail gelmese girmezdimde zaten. Turk mantigi para para para baska bisey degil. Tavsiye istelerse oncelikle deviantart gibi kendilerini gelistirmeleri gerekir kullanici cekmek icin herseyden para istemeden sadece vip hizmet isteyenler icin prouyelik istemeliler sitenin heryerinde reklam yayinlamamalilar. Turk milleti olarak biz ancak mantik oldugunde ancak yenilikleri deniyoruz. Emini
Ki siteyi kullanan uzman arkadaslar artik daha guclu platformlara gEciyor. Guc ile para kazanmayi gunluk para kazanmaktan daha mantii buluyorum. Saygilarimla