Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Emre Ahşap" Logo ve Küçük Bir Kurumsal Çalışma

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
TQitu.jpg

Yorum ve eleştirileri eksik etmemeniz dileğiyle .. :angel:

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler güzel, biraz daha ahşap renkleri kullanabilirdin. Ama logodaki testere var ya, görür görmez içim ürperdi. Sanki üstüme üstüme geliyor, bi tarafımı kesecek gibi :) Niye oradan yola çıkmışsın, pek anlayamadım.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkler güzel, biraz daha ahşap renkleri kullanabilirdin. Ama logodaki testere var ya, görür görmez içim ürperdi. Sanki üstüme üstüme geliyor, bi tarafımı kesecek gibi :) Niye oradan yola çıkmışsın, pek anlayamadım.

Benim akrabam oluyor, hep yanına gittiğim zaman çalıştırmıştır beni atölyede :) O bıçaklardan az çekmedim :) Ama yaparken ilk aklıma o bıçak geldiği için o yönde gittim, diğer taraflı biraz banel olurdu diye düşündüm bu seferde bıçak kullanalım :) Teşekkürler yorumun için..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Dişlerdeki dengesizlik dengemi bozdu diyebilirim.
Özelliklemi öyle yaptınız, daha muntazam olamıyor mu, merak sadece :)
Renk fena değil, emek verilmiş eline sağlık..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dişlerdeki dengesizlik dengemi bozdu diyebilirim.
Özelliklemi öyle yaptınız, daha muntazam olamıyor mu, merak sadece :)
Renk fena değil, emek verilmiş eline sağlık..

Evet dişlerde dengesizlik var çizimim o kadar iyi değildir. :) Ama bir resim üzerinden gitmem daha iyi olucak sanırım.. Teşekkürler eleştirin için.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet dişlerde dengesizlik var çizimim o kadar iyi değildir. :) Ama bir resim üzerinden gitmem daha iyi olucak sanırım.. Teşekkürler eleştirin için.

Çizim değilde revize sıkıntısı sanırım bu :)
Kolay gelsin..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logotype çalışması olarak bakıldığında ilk dikkatimi çeken şey sanıyorum yorumlayan tüm arkadaşlarım içinde öyledir amblemin gereksiz büyüklüğü oldu. Bence biraz daha minimal ölçülerde tekrar düzenlemelisiniz yoksa fikir olarak gayet başarılı. Kurumsal kimlik çalışması olarakta uygundur eksik yüksek gözüme çarpan birşen olmadı emeğinize sağlık...

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logotype çalışması olarak bakıldığında ilk dikkatimi çeken şey sanıyorum yorumlayan tüm arkadaşlarım içinde öyledir amblemin gereksiz büyüklüğü oldu. Bence biraz daha minimal ölçülerde tekrar düzenlemelisiniz yoksa fikir olarak gayet başarılı. Kurumsal kimlik çalışması olarakta uygundur eksik yüksek gözüme çarpan birşen olmadı emeğinize sağlık...

ilk olarak teşekkürler eleştirin için LaYeR, Amblemin yazıyı kaplamasını hususi düşündüm, logonun bütün kalması için, diğer yönde hep bir eksiklik gördüm..

muzikbaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fatura, antetli ve zarfta logoları biraz daha küçük kullansan nasıl olur acaba diye düşünüyorum;

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben fikri beğendim hasan bey yalnız şekil çok büyük olmuş denildiği gibi belki harflerde bu uygulama giydirilebilse nasıl olur diyede düşünmekteyim

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Fikri bende hoş buldum elinize sağlık, yanlız Layer a katılmadan edemiyorum.Biraz daha ufaltılsa daha hoş olur, fazla boşluk kalmış sanki.Tekrar elinize sağlık Hasan Bey :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben fikri beğendim hasan bey yalnız şekil çok büyük olmuş denildiği gibi belki harflerde bu uygulama giydirilebilse nasıl olur diyede düşünmekteyim

harflerde istemedim, genelde hep harflere uygulanmaya başladığı için logolar, teşekkürler eleştirin için :)

Fikri bende hoş buldum elinize sağlık, yanlız Layer a katılmadan edemiyorum.Biraz daha ufaltılsa daha hoş olur, fazla boşluk kalmış sanki.Tekrar elinize sağlık Hasan Bey :)

Görüşler benim için önemlidir, revizyona gidicek logo :) Teşekkürler niLqün hanım :tongueout:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
belli bir zamandan sonra eleştiriler,
yaptığınız işe bakış açınızı değiştirir
umarım hasanım sende böyle bir sonuç oluşmaz,
ben çalışma hakkında yorum yapmayacağım,
müşterin beğendiyse sorun yok :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
belli bir zamandan sonra eleştiriler,
yaptığınız işe bakış açınızı değiştirir
umarım hasanım sende böyle bir sonuç oluşmaz,
ben çalışma hakkında yorum yapmayacağım,
müşterin beğendiyse sorun yok :)

Murat abi görüşler kendim için söyleyeyim bakış açısından daha çok hatalarım üzerinde yoğunlaştırıyor :) Her tür yorum elbet gelecektir. Önemli olan hataları bulabilmek :) Teşekkürler yorumun için ama senden de bir eleştiri almak isterdim :angel:

djsulkay

🌱Yeni Üye🌱
dostum psd dosyasını paylaşmayı düşünüyor musun acaba ?

21100pk.

🌱Yeni Üye🌱
Ben Matbaacı Gözüyle Bakıyorum. :) Yazılar Çok Uç Kısımlarda Sanırım. ve Başlık Biraz Daha Koyu Renk Olursa İyi Olurdu. Sonuçta Baskıda Rengi Tutturmak Zor ve Kesimde Her Zaman Hata Oranı Yarı Yarıyadır.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆