Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En Taze Teknoloji Sloganlı Tasarımım...

bulusturk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bulusturk.com
Can sıkıntısıyla yapılan bir çalışma bu kadar çıktı :) görüş ve önerileriniz önemli arkadaşlar :)

4beHR.jpg

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Balık harika ellerinize sağlık... buluşturk ile reklam vs. çok kopuk olmuş, acaba bir şekilde yem mi lazım, iğneye?

bulusturk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bulusturk.com
efoja yorumun için teşekkürler. :) Reklam tasarım ani. vs konuyla kopuk bu konuda haklısın :) fakat dediğim gibi can sıkınıtısına yapılan bir çalışma. iğneye yem düşüncesi üzerinde düşünmek lazım :) yorumun için çok teşekkürler...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kocaman olur öyle balık gitmez, kendini yem sanır :D jack girişli de olur ama jacklar hep kuyrukta... tuhaf bir av olur...

bulusturk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bulusturk.com
:) aslında buna benzer bir çalışmam daha var belki onun hakkında da fikir beyan edebilirsin :)

cP6k1.jpg

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ben bunu görmüştüm, çok da yaratıcı bulmuştum... suyun yüzeyi bir şekilde belli olmalı... tuttuğun tasaırım olmuş :D iskele flu adam çok belirgin, adam da flu olursa asıl dikkati tasarım textleri çeker... su altında kalan tasarımlar flu olursa yine bir mesaj oluşuyor kendiğilinden, hem su altı mesajı hem de tutulan tasarımın belirgin oluşu... ama tasarımın denize atılması taraftarı değilim, iyilik değil ki bu, kazanç için yapılıyor. kendimizle çelişiyoruz sanki... ellerine sağlık.

bulusturk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bulusturk.com
su ile ilgili olarak çok fazla yorum almıştım :) buna benzer çalışmalarımda konuyu ayrıntılı olarak irdelicem :) su bende biraz sıkıntı sanırım... çok fazla flu tasarımları sevmem ama yinede "tasarım" textlerine dikkat çekmekte yarar var.çelişki konusunda da bildiğin gibi böyle bir ülkede yaptıgımız herşey diğer insanlar için "sektör dışındakiler" herzaman ucuz...Açıkçası bu işlerden olması gerektiği kadar para kaldıramıyoruz.Yapılan işlerin değerini sadece anlayan insanlar biliyor.Bu tasarımımdaki mesajım aslında bu siteye bir sitem niteliğindeydi :) bazı arkadaşlar yapılan işleri yorumlamadan begenmiyor :) çok mu sitem ettim ne :D ? buralar hep tarlaydı kimsecikler yoktu :) biz vardık :D

Feyzoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla görsel ve mantıksal açıdan güzel bir tasarım olmuş yüreğinize sağlık ne diyim ;)

Grafittas34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş olmuş gerçekten aralarına bıraz daha metalik parlak renkler atsan göz alıcı olabılırdı ama dediğin gibi can sıkıntısı sonucunda guzel bı sınerjı olusturmussun.