Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Feather sorunu ! Yardım lütfen...

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Photoshopta iki gündür bir seçili alanı kesmek veya çoğaltmak istediğim zaman featheri en düşük bile yapsam kenarları sinir bozacak şekilde yumuşak çıkıyor. Bir türlü düzeltemedim. Dekupelerim hep hatalı olmaya başladı. Bilgisi olan arkadaşlardan bunun çözümü hakkında acil destek istiyorum..

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Photoshopta iki gündür bir seçili alanı kesmek veya çoğaltmak istediğim zaman featheri en düşük bile yapsam kenarları sinir bozacak şekilde yumuşak çıkıyor. Bir türlü düzeltemedim. Dekupelerim hep hatalı olmaya başladı. Bilgisi olan arkadaşlardan bunun çözümü hakkında acil destek istiyorum..

Hangi araç ile çalışıyorsunuz? Örnk: Lasso Tool, Pen Tool, Rectangular Marquee Tool?

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepsinde aynı sonucu alıyorum

Volkan Bey alakanıza teşekkür ederim. Sanırım sorunum çözüldü. Özellikle pen tool dayken make selection dediğim zaman orada feather 5 değeri kalmıştı düzelttim. Yoğunluktan bazen insan bildiğini de unutuyor. Meşgul ettiğim için özür dilerim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Hepsinde aynı sonucu alıyorum

selectfl.jpg

Yukarıdaki görselde kırmızı ok işareti ile göstermiş olduğum Feather değeri sizde kaç? (Eminim ki yüksek bir değerdir?)

bika

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Volkan Bey alakanıza teşekkür ederim. Sanırım sorunum çözüldü. Özellikle pen tool dayken make selection dediğim zaman orada feather 5 değeri kalmıştı düzelttim. Yoğunluktan bazen insan bildiğini de unutuyor. Meşgul ettiğim için özür dilerim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sebebini Öğrenebilirmiyim Peki CS3 ün ne gibi avantajları ve dezavantajları var merakımdan soruyorum.

Açıkcası bir programın üst versiyonundaki değişikliklerin gerekli olduğunu bilsem de kullanmadığım bir çok fonksiyonun benim için değerli olmadığını da ifade etmem gerekir.

CS3 ihtiyaçlarımı karşılayan bir sürümdür. Şu anlık CS3 kullanmayı bıraktıracak bir sorun ya da yetersizlik ile karşılaşmadım. Benim için bu sebepler yeterlidir.

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Açıkcası bir programın üst versiyonundaki değişikliklerin gerekli olduğunu bilsem de kullanmadığım bir çok fonksiyonun benim için değerli olmadığını da ifade etmem gerekir.

CS3 ihtiyaçlarımı karşılayan bir sürümdür. Şu anlık CS3 kullanmayı bıraktıracak bir sorun ya da yetersizlik ile karşılaşmadım. Benim için bu sebepler yeterlidir.

Peki 3d Olayına Ne Diyorsunuz ?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki 3d Olayına Ne Diyorsunuz ?

Yukarıdaki mesajımda zaten belirttiğim gibi; "kullanmadığım bir çok fonksiyonun benim için değerli olmadığını da ifade etmem gerekir." Cümlemin içinde bahsettiğiniz fonksiyonel özelliği kullanmadığımı anlayabilirsiniz.