Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

FEMIN MARKET - Logo Çalışmalarım

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bayanlara yönelik aksesuarların satışı amacıyla açılan bir internet-pazarlama sitesi için hazırlanan logo yarışmasına katıldığım 4 çalışmam.
1.Çalışmam
sunum.jpg

2.Çalışmam
sabloncopy.jpg

3.Çalışmam
sunumcopy.jpg

4.Çalışmam
sunum4.jpg

Benzer konular

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu femin market ne satıyor ? :) Kozmetik ? silver ? Çiçek ? çözemedim bayan aksesuarına yönelik bir firma gibi durmuyor logolarda. hani elmas şekli olan logona okey dicem ama oda çok kaba durmuş estetik yok kusura bakma

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu femin market ne satıyor ? :) Kozmetik ? silver ? Çiçek ? çözemedim bayan aksesuarına yönelik bir firma gibi durmuyor logolarda. hani elmas şekli olan logona okey dicem ama oda çok kaba durmuş estetik yok kusura bakma

Eleştiri amacıyla çalışmaları buraya koyudğum için, yaptığın yorumları ciddiye alarak okuyorum.
Ancak 2 logoda kullandığım çiçek unsuru, bayanların narin olması ve çiçeklerin güzel görünüşüyle bayanlarınkini bağdaştırdığım için kullandım.

Logolarımda direk 1.gözlemle ulaşılabilecek objeler kullanmak bana pek uymuyor.yani; kadın vektörleri kullanmak, ya da firmanın satışını yaptığı ürünler kullanmak pek istediğim çalışmalar değil.Çağrışımları kullanmak daha yapmak istediğim tasarımlar.
teşekkürler.

neskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 2.logo diyorum 3. de güzel bence tabi..

gani_gani

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştiri amacıyla çalışmaları buraya koyudğum için, yaptığın yorumları ciddiye alarak okuyorum.
Ancak 2 logoda kullandığım çiçek unsuru, bayanların narin olması ve çiçeklerin güzel görünüşüyle bayanlarınkini bağdaştırdığım için kullandım.

Logolarımda direk 1.gözlemle ulaşılabilecek objeler kullanmak bana pek uymuyor.yani; kadın vektörleri kullanmak, ya da firmanın satışını yaptığı ürünler kullanmak pek istediğim çalışmalar değil.Çağrışımları kullanmak daha yapmak istediğim tasarımlar.
teşekkürler.

ne demek istediğini anlayamadım. eğer market kozmetik ürünleri veya bayan aksesuarları satıyorsa uygun düşünce. Ama normal marketse bu logolar ciddi anlamda ters tepebilir.

coldnodia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne demek istediğini anlayamadım. eğer market kozmetik ürünleri veya bayan aksesuarları satıyorsa uygun düşünce. Ama normal marketse bu logolar ciddi anlamda ters tepebilir.

bu market bayan aksesuarları,kozemtik ürünleri satıyor, bu firmanın logosunu çalışırkende; bir bayan yüz-vücut vb vectörleri kullanmayı tercih etmedim.yani firma bayanlarla ilgili hemen bayan resmi koyayım durumu oluyor "firmayla alakalı ilk çağrışım".Ondan ziyade bu logolarda bayanların ilgisini çekebilecek ve bayanlara çağrışım yapabilecek yönlerden yapmayı istedim.örnek çiçek vektörleri,daha sade ve net fontlar.

Genel anlamda olmasada bu logo çalışmalarında düşüncem bu oldu, gerçi bu logolarla katıldığım yarışmada derece alamadım, yanılıyor da olablirim, ....sanırım, .....galiba :smile: