Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fikriniz benim için önemli

hatice67626

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konuyu doğru bi yere mi açtım bilmiyorum ama inşallah doğrudur.
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var. aşağıda gördüğünüz sayfalar çayın tarihi ile ilgili bi kitap 32x24 boyutun da kalın kağıda basılacak albümden örnek iki sayfa. şimdi elimde değişik boyutlarda resimler ve onlara ait açıklamalar var. şimdi öncelikle hangi fontu kullanmam gerekir fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. bi de her sayfaya konulacak resimler belli. öyle oluyor ki resim büyük yazı büyük öyle oluyor ki resim küçük yazı küçük. her sayfadaki yazıyı aynı punto da mı yapayım yoksa serbest mi çalışayım ne dersiniz

fsky.jpg

fsk1.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla işiniz zor gibi. Ben size bir şey önereyim. Ben çok kitap dizgisi yaptım da, böyle bir şeyle karşılaşmamıştım hiç. Ben derim ki, bu şekilde yapılmış bir kitap bulun onu inceleyin önce. Bir de yazıların büyüklüğünün sabit olması daha hoş olur gibi düşünüyorum. Çünkü bir sayfada büyük bir sayfada bit kadar olursa hoş olmaz :) kolay gelsin size

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence de yazı puntoları eşit olmalı artı buraya koyduğun çalışmalarda sorunsuz gibi görünmekte ama illa bi font istersen verdanayı öneriyorum. kolay gelsin

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım herkes yazı karakterlerinin boyutu konusunda hemfikir olacaktır, benim dikkatimi çeken tek bir nokta var onu belirtmek istiyorum ama tabiki tasarımcı sensin o yüzden sen nasıl görmek istiyorsan o şekilde yapmalısın
sayfa zemininde kullanılan renkte siyah beyaz resimler bence çok sırıtıyor, ya resimler sepia olmalı ya da zemin rengi değişmeli diye düşünüyorum ama tabiki dediğim gibi bu tamamen senin tasarımın nasıl görmek istiyorsan öyle yapmalısın
ve gerçekten kolay gelsin sana :)

Son düzenleme:

hatice67626

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için. bende yazı puntosunun aynı boyutta olması gerektiğini düşünüyorum ama resim ve yazılar o kadar orantısız ki kararsız kaldım. ama yine çoğunluk aynı fikirdeyse aynı punto yapayım. çok mecbur kalırsam bir bilemedin 2 punto değişirim bazı sayfaları.hepinize teşekkürler
verdena yı deneyeceğim

hatice67626

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepinize teşekkür ederim. çoğunluk yazı karekterini aynı diyosa bende aynı yapayım. çok becbur kalırsam bi iki punto değişirim bazı sayfalarda çünkü resimler ve yazıları çok orantısız.
verdenayı deneyeceğim iyi fikir. helvetica da deneyeceğim güzel olabilir diye düşündüm.
bazen insan karasız kalıyor hepinize teşekkürler çok yardımcı oldunuz

hatice67626

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım herkes yazı karakterlerinin boyutu konusunda hemfikir olacaktır, benim dikkatimi çeken tek bir nokta var onu belirtmek istiyorum ama tabiki tasarımcı sensin o yüzden sen nasıl görmek istiyorsan o şekilde yapmalısın
sayfa zemininde kullanılan renkte siyah beyaz resimler bence çok sırıtıyor, ya resimler sepia olmalı ya da zemin rengi değişmeli diye düşünüyorum ama tabiki dediğim gibi bu tamamen senin tasarımın nasıl görmek istiyorsan öyle yapmalısın
ve gerçekten kolay gelsin sana :)

bilmem bu renk gözüme hoş gitti bi de çay da yeşil ya yeşilin bi tonu olsun istedim koyu yakışmayacaği için bunu seçtim. belki de haklısın başka bi renk te güzel durabilir. sen bakınca arkada hangi renk canlanıyor gözünde