Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

flash resim döndürme sorunu

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar ;

benim sizlere sorum weddingorg.com adlı sitede alt kısımda sağ tarafda 6 adet kareden oluşan resim var birleştiği zaman bir gelin fotoğrafı geliyor bunu nasıl yapabilirim acaba.şimdiden ilginiz için çok tşk ederim.

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Flash'ta resim döndüremezsiniz. Burada yapılan işlemde mantık yürüttüğüm kadarıyla, resim transformla küçültülüyor fakat tek taraftan ve perspektif verilerek tam biter bitmez yeni framelerde aynı işlemin tersi renkli kareye uygulanıyor; yani transform ile tek taraftan çekilerek perspektifli olarak büyütülüyor. ardından kare küçültülüyor. ve tekrarı sağlanıyor. kolay gelsin. umarım yardımcı olabilmişimdir, flash biliyorum ancak kullanıcısı değilim.

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani tam olarak anlamadım ama mantığı kaptım gibi ama biraz daha açıklama yapacak olursa çok sevinirim yani layer işlemleri döndürme işlemi gibi vs.ilginiz için şimdiden çok tşk ederim adım adım olarak anlatabilirsmisiniz.

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
muhteşem olur tek kelime ile yollarmısın pm ile çok tşk ederim şimdiden

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bu sona çok sevindim neden yalan söyleyeyim. program pc'mde kurulu bile değil. Ama vallahi kurup yapacaktım. Unuttuğum şeyler olabilirdi anlatırken arada.

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tekrardan merhaba;

Arkadaşlar sizlere bu mubarek günlerde ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah hepinizden razı olsun.selam size dua size.

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ben bunu açamadım flash 8 var bende açamadım ya :(( bir daha gönderebilirmisiniz acaba şimdiden ilginiz için tşk ederim

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
arkadaşlar ben bunu açamadım flash 8 var bende açamadım ya :(( bir daha gönderebilirmisiniz acaba şimdiden ilginiz için tşk ederim

bende flash 8 kullanıyorum bi sorun yok.rardan çıkardıktan sonra flash programını aç "flash slide presentation" seçeneğini seç açılacaktır.sen dediğim gibi bi dene bakalım

veliaht41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vallahi denedim ama açamadım tıklayınca hata verdi flash ı kapattı :( msn den yardım edebilirmisiniz acaba size pm gönderdim veliaht@ h o t m a i l .fr adresim

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunu herkeze tavsiye ediyorum ( sothink swf quicker ) bu program gerçekten güzel bi program bunun tadını alan bi daha bırakamıyorum. :)

Bu programın ne işe yaradığından bahsetmek istiyorum belki bilen arkadaşlar vardır ama bilmeyenler için ek bilgi olsun istedim.

Sothink swf quicker normalde sitelerde beğenmiş olduğunuz flashları fla şeklinde bilgisayarınıza alabiliyorsunuz üzerinde değişiklik yapma imkanı tanıyor size. Sonra kendine has birçok efekt arşivi bulunmakta. Bunlar sayesinde bi başka siteden almayıpta size ait bi flash tasarlayabilirsiniz.
Flash Buton
Banner
Albüm vs. yapabilirsiniz. Çok kolay ve çok eğlenceli umarım işinizi görür. Herkeze iyi çalışmalar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bunu herkeze tavsiye ediyorum ( sothink swf quicker ) bu program gerçekten güzel bi program bunun tadını alan bi daha bırakamıyorum. :)

Bu programın ne işe yaradığından bahsetmek istiyorum belki bilen arkadaşlar vardır ama bilmeyenler için ek bilgi olsun istedim.

Sothink swf quicker normalde sitelerde beğenmiş olduğunuz flashları fla şeklinde bilgisayarınıza alabiliyorsunuz üzerinde değişiklik yapma imkanı tanıyor size. Sonra kendine has birçok efekt arşivi bulunmakta. Bunlar sayesinde bi başka siteden almayıpta size ait bi flash tasarlayabilirsiniz.
Flash Buton
Banner
Albüm vs. yapabilirsiniz. Çok kolay ve çok eğlenceli umarım işinizi görür. Herkeze iyi çalışmalar.

Ben bunu hırsızlık gibi yorumluyorum ama...