Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehandle Çizilmiş İş Makinası

ismailümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
azreng.deviantart.com
loader.jpg

Uğraşı gösterirken en keyif aldığım çalışmalardan biri.
Oldum olası devasallıkları ve işlevsellikleri ile hayran kaldığım iş makinalarından bir örnek çizim. Tahmini çizim sürem 20 saat.
Beğenilerinize,
Saygılar,

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık... sadece kepçe aslında iki parçadan oluşmuş; sağ tarafında fotoğrafta belli çizimde değil. Ama olsun o kadar, haktır. :)

ismailümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
azreng.deviantart.com
yorumunuz için teşekkürler, haklısınız, bir çalışma üzerinde uzun saatler harcayınca bırakın ayrıntıları büyük hatalar bile gözden kaçabiliyor. düzeltmeyi yapacağım.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
cook begendım ellerınıze saglık... Yaa 20 saat demıssınız, okadar uzun mu suruyor?
Meslekte yenıyım bende bırkac tane araba cızmıstım ama 1-2 saat surmustu dıye hatırlıyorum

ismailümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
azreng.deviantart.com
cook begendım ellerınıze saglık... Yaa 20 saat demıssınız, okadar uzun mu suruyor?
Meslekte yenıyım bende bırkac tane araba cızmıstım ama 1-2 saat surmustu dıye hatırlıyorum

Çok teşekkür ederim. Aslında sadece çizimi çok fazla vaktimi almadı ancak her bir parça için ayrı gradient uyguladığımı ve parça sayısının fazlalığını düşünürseniz bu sürenin normal olduğu farkedebilirsiniz.

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Bence de 20 saat yeterli bir çizim süresi gözüküyor. Detaylı ve ince bir çalışma olmuş. Bunu vektörel çizim satılan sitelere verebilirsin. Ek bir kazanç olacaktır. Tebrikler...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hmm, sımdı anlıyorum bnm cızımlerımın neden bukadar kısa zamanda bıttıgını:) 1 yerde bıle gradıent kullanmayınca:):):)
Belkı ılerde acemılııımden kurtulabılırsem paylasırım sızlerle...

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık...yanlız ben direksiyon bölümünde ufak aksaklıklar gördüm belki de yanlış görmüş olabilirim.bu arada 20 saat normal bir süre...başarılar...

ismailümit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
azreng.deviantart.com
Değerli yorumlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Direksiyon konusunda çizimimi tekrar inceleyeceğim.