Öncelikle teşekkürler. Zannedersem tarih yanlış anlaşılmış, 1992 senesinde mezun oldum. Yani yaklaşık (nerdeyse) 20 yıldır bu sektördeyim. Müsaade edin de bu saatten sonra "senior art director" olarak duraklattığım mesleğime kaldığım yerden devam edeyim.
grafiker kelimesi almanca bir kelimedir ve grafik işleri ile eğitimsiz olarak alaydan yetişmek suretiyle uğraşan manasına gelir. Doğru tabir ise "graphic designer" yani türkçe karşılığı "grafik tasarımcı"dır.
Ayrıca İstanbuldayım ve İzmir'e yerleşmeyi düşünmüyorum.
Reklam Ajansı kalitesinde kurumsal kimliklerine yakışan işleri görmek isteyen, profesyonel biri ile çalışmanın prensiplerine daha uygun olduğunu düşünen, reklam ve reklamcılığı birkaç yıllık ajans tecrübesi veya bildiği birkaç tasarım programı ile sınırlandırmayan, Türkiye'nin konusunda tartışmasın lideri olan bir üniversiteden gerekli eğitimleri almış ve şimdiye kadar Turkcell Hazırkart (Özgür Kız Lansmanı), Tikveşli yeni konsept, Colgate, Dünya Göz Hastanesi, HTC, Siemens BenQ, Siemens Gigaset vb. ünlü markalar için tasarımları ile katkıda bulunmuş bir grafik tasarımcı ile çalışmak isteyen kişilerin işlerini kabul etmeyi tercih ediyorum.
Saygılarımla...