Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance İşlerinize talibim

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

ataberkcetin

🌱Yeni Üye🌱
Detaylar

Sitenin kuralları gereği başka bir siteye link vermek yasakmış, bunu yeni ögrendim. Bu nedenler mesajımda biraz detaylardan bahsetmem gerekiyor...

Program/Seviye: (İleri derece) Freehand, Photo Shop, QuarkXpress vb.
İş deneyimi ve içeriği: 1992 yılında MSGSF Grafik Tasarım bölümünden mezun oldum ve o günden beri birçok ulusal ve uluslararası reklam ajansında sanat yönetmeni olarak hizmet verdim.
Örnek çalışmalarınız/Referans görseller: İş örneklerini ekledim. Daha detaylı bilgi için lütfen mail atınız.
İletişim bilgileriniz:ataberk@hotmail.com.tr

donkartsn1.jpg
htctouchproanddiamondsi.jpg

pitikarebilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmir’de ikamet eden full time çalışacak grafiker arıyoruz.

İlgileniyorsanız lütfen cv@pitikare.com CV yollayınız.

Teşekkürler.

ataberkcetin

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle teşekkürler. Zannedersem tarih yanlış anlaşılmış, 1992 senesinde mezun oldum. Yani yaklaşık (nerdeyse) 20 yıldır bu sektördeyim. Müsaade edin de bu saatten sonra "senior art director" olarak duraklattığım mesleğime kaldığım yerden devam edeyim.
grafiker kelimesi almanca bir kelimedir ve grafik işleri ile eğitimsiz olarak alaydan yetişmek suretiyle uğraşan manasına gelir. Doğru tabir ise "graphic designer" yani türkçe karşılığı "grafik tasarımcı"dır.
Ayrıca İstanbuldayım ve İzmir'e yerleşmeyi düşünmüyorum.

Reklam Ajansı kalitesinde kurumsal kimliklerine yakışan işleri görmek isteyen, profesyonel biri ile çalışmanın prensiplerine daha uygun olduğunu düşünen, reklam ve reklamcılığı birkaç yıllık ajans tecrübesi veya bildiği birkaç tasarım programı ile sınırlandırmayan, Türkiye'nin konusunda tartışmasın lideri olan bir üniversiteden gerekli eğitimleri almış ve şimdiye kadar Turkcell Hazırkart (Özgür Kız Lansmanı), Tikveşli yeni konsept, Colgate, Dünya Göz Hastanesi, HTC, Siemens BenQ, Siemens Gigaset vb. ünlü markalar için tasarımları ile katkıda bulunmuş bir grafik tasarımcı ile çalışmak isteyen kişilerin işlerini kabul etmeyi tercih ediyorum.

Saygılarımla...