Bay.KLANSIZ
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İstanbul ikametliyim ve freelance iş arıyorum..Web tasarımı ve grafik tasarım konusunda kendime güveniyorum..
Programların temellerini Bilge Adam bilişim teknolojileri akademisinde aldım ve kendimi hala geliştirmeye devamediyorum
Her türlü basılı materyal hazırlayabilirim.
Web bannerleri siteleriniz için intro ve küçük animasyonlar, menüler vb konusunda isteklerinizi karşılayabileceğimi düşünüyorum..
Full Flash site konusunda piyasada olan işler haricinde farklı ve pazarlanması kolay fikirlerim var.
Ülkemizin her ili ve yurt dışındaki firmalar veya şahıslar ile çalışabilirim.
Bana vereceğiniz çalışmalarınızı makul bir tarihte sizinle anlaşarak teslim etmeyi garanti ederim.Herhangi bir nedenden dolayı zamanında teslim edilemeyen
çalışmalarımdan ücret talep etmem.Dolayısıyla işlerinizin zamanında teslim edileceğiniz konusunda güvenceme güvenebilirsiniz.
Halen bir ajansta çalışmaktayım fakat işlerimizin azlığından dolayı çok fazla değerlendirilmesi gereken zamanım var.
Kullandığım Programlar:
Photoshop: iyi
İllüstrator: iyi
Fireworks: iyi
Corel: Orta düzey
İndesign: orta
Flash: orta
Dreamveaver : orta
Office programları: iyi derecede kullanmaktayım
Programların temellerini Bilge Adam bilişim teknolojileri akademisinde aldım ve kendimi hala geliştirmeye devamediyorum
Her türlü basılı materyal hazırlayabilirim.
Web bannerleri siteleriniz için intro ve küçük animasyonlar, menüler vb konusunda isteklerinizi karşılayabileceğimi düşünüyorum..
Full Flash site konusunda piyasada olan işler haricinde farklı ve pazarlanması kolay fikirlerim var.
Ülkemizin her ili ve yurt dışındaki firmalar veya şahıslar ile çalışabilirim.
Bana vereceğiniz çalışmalarınızı makul bir tarihte sizinle anlaşarak teslim etmeyi garanti ederim.Herhangi bir nedenden dolayı zamanında teslim edilemeyen
çalışmalarımdan ücret talep etmem.Dolayısıyla işlerinizin zamanında teslim edileceğiniz konusunda güvenceme güvenebilirsiniz.
Halen bir ajansta çalışmaktayım fakat işlerimizin azlığından dolayı çok fazla değerlendirilmesi gereken zamanım var.
Kullandığım Programlar:
Photoshop: iyi
İllüstrator: iyi
Fireworks: iyi
Corel: Orta düzey
İndesign: orta
Flash: orta
Dreamveaver : orta
Office programları: iyi derecede kullanmaktayım