Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelancer Çalışacağım bir iş arıyorum - K.Maraş

lakers46

🌱Yeni Üye🌱
Freelancer Çalışacağım bir iş arıyorum

Program/Seviye: Corel Draw , Photoshop, Freehand

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar: İstenildiği takdirde daha önce adapazarı,gaziantep,k.maraş ve adana gibi yerlerde çalıştığım firmalarda yapmış olduğum tasarımları atabilirim.

İşle ilgili açıklama: Corel ve Photoshop üzerinden yapabileceğim insert,katolog,kartvizit,kurumsal kimlik,logo,tabela,cam giydirme,totem v.b, kısaca matbaa ve reklam tasarımları yapabilirim.

E-posta: marasgrafiker@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

ygtmaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adapazarında Bilgisayar Öğretmenliği 2.öğretim Bölümünde Okumaktayım. Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta Matbaa da 2 yıl kadar Grafikerlik yaptım. Ama 2 yıldır ara verdim. Şimdi Adapazarında iş arıyorum...
CorelDraw
Freehand
Photoshop
Programlarını Kullanmaktayım...
İletişim için mesaj atınız...

Selam ben istanbuldayım bazen işlerimin sebebiyle çizim işlerini yetiştiremiyorum reklam tabela dekor işleri yapıyorum taranmış logo vektörele çevirme işleri, logo tasarımı, tabela tasarımı mağaza çizimleri desen çalışmaları fuar stand çizimlerinde dışardan yardımcı olabilecek kişiler arıyorum , çalışma şekli tamamen online olur ödemede hesaba havale yaparım .. yigitemail h0tmail.c0m