MiRaY GÜÇLÜ
👑Efsanevi Grafiker👑

Not: İstanbul Firması İçin Yapılmış Bir Çalışmadır.Basılmıştır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Miraycım öncelikle eline sağlık canım.
Renk konseptinin pastel renklerde olması güzel bir seçim olmuş.
Yalnız yazılar bana biraz iç içe girmiş gibi geldi.
Onlar toparlansaydı ve birde tanıtımda ağırlık saçiken allık süren bayan görselini çıkartsaydın anlamını yitirtmez aksine biraz daha çalışman rahatlamış olurdu :angel:
İreminde söylediği gibi yazı karakterinin dışında hoş ve amaca uygun bir çalışma olmuş
yazıda siyah renk kullanman ve kalın bir font seçmen çalışmayı boğmuş ama genel olarak hoş ve başarılı bir çalışma
emeğine sağlık canım
Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Yanlız Kaş tasarımı yazısında A harfinde problem var.Puntolamasına dikkat ederseniz iyi olur.İş onaylanırsa bu şekilde basılmasıniyi Çalışmalar...
Miray sağolsun arkadaşların hepsi senin şevkini kırmak istemiyolar bende öyle tabiki ama miray kullandığın yazı karakteri, o karaktere verdiğin efekler, yazıların dizilişi, zemine koyduğun vektöreller o kadar karıştırmışki baktığında hiçbiseyi net bi sekilde okuyamıyosun. Birazdaha sadeleştir ve mümkün olduğunca yazı karakterlerine efek uygulama, Şimdi efekleri kaldır, yazı karakterini düz bi karakter seç, fiyatları hepsini aynı hizaya getir o noktaları kaldı, zemindeki vektörleri at, sayfanın alt ve üstüne koyduğun şeritleri kaldır, bide öyle bakalımmı çalışmaya. Kolay gelsin
Emeğinize Sağlık genel olarak güzel bir çalışma olmus birşeyi merak ettim (Boya,Röfle,Sirağda) neden ayrı renklerde yazıldı![]()
Miray sağolsun arkadaşların hepsi senin şevkini kırmak istemiyolar bende öyle tabiki ama miray kullandığın yazı karakteri, o karaktere verdiğin efekler, yazıların dizilişi, zemine koyduğun vektöreller o kadar karıştırmışki baktığında hiçbiseyi net bi sekilde okuyamıyosun. Birazdaha sadeleştir ve mümkün olduğunca yazı karakterlerine efek uygulama, Şimdi efekleri kaldır, yazı karakterini düz bi karakter seç, fiyatları hepsini aynı hizaya getir o noktaları kaldı, zemindeki vektörleri at, sayfanın alt ve üstüne koyduğun şeritleri kaldır, bide öyle bakalımmı çalışmaya. Kolay gelsin
PROFESSİONAL yanlis.
Tipografi o kadar bozmus ki isi. Onun haricinde iyi diyemiyorum.
Bir de kullandigin imajlarin retouchlarini cok basarili bulmadim. muhtemelen sen yapmamissindir ama daha iyi imajlarda bulunabilirdi.
Kolay gelsin.
Deginilecek noktalara değinilmiş zaten, tekrar tekrar irdelemeye gerek yok.
Emeğine sağlık Miray' cım; amacına uygun bir çalışma olmuş.
Kolay gelsin canım.
PROFESSİONAL yanlis.
Tipografi o kadar bozmus ki isi. Onun haricinde iyi diyemiyorum.
Bir de kullandigin imajlarin retouchlarini cok basarili bulmadim. muhtemelen sen yapmamissindir ama daha iyi imajlarda bulunabilirdi.
Kolay gelsin.
Katılıyorum hiçbir şey değil de Professional battı gözüme :angel:
çalışman çok güzel ama alt ve üsteki çizgisel renkler avon'un renklerimi?