Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Future El İlanı Tasarımı...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
mry.jpg

Not: İstanbul Firması İçin Yapılmış Bir Çalışmadır.Basılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Miraycım öncelikle eline sağlık canım.
Renk konseptinin pastel renklerde olması güzel bir seçim olmuş.
Yalnız yazılar bana biraz iç içe girmiş gibi geldi.
Onlar toparlansaydı ve birde tanıtımda ağırlık saçiken allık süren bayan görselini çıkartsaydın anlamını yitirtmez aksine biraz daha çalışman rahatlamış olurdu :angel:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
İreminde söylediği gibi yazı karakterinin dışında hoş ve amaca uygun bir çalışma olmuş
yazıda siyah renk kullanman ve kalın bir font seçmen çalışmayı boğmuş ama genel olarak hoş ve başarılı bir çalışma
emeğine sağlık canım

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Yanlız Kaş tasarımı yazısında A harfinde problem var.Puntolamasına dikkat ederseniz iyi olur.İş onaylanırsa bu şekilde basılmasın :) iyi Çalışmalar...

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Miray sağolsun arkadaşların hepsi senin şevkini kırmak istemiyolar bende öyle tabiki ama miray kullandığın yazı karakteri, o karaktere verdiğin efekler, yazıların dizilişi, zemine koyduğun vektöreller o kadar karıştırmışki baktığında hiçbiseyi net bi sekilde okuyamıyosun. Birazdaha sadeleştir ve mümkün olduğunca yazı karakterlerine efek uygulama, Şimdi efekleri kaldır, yazı karakterini düz bi karakter seç, fiyatları hepsini aynı hizaya getir o noktaları kaldı, zemindeki vektörleri at, sayfanın alt ve üstüne koyduğun şeritleri kaldır, bide öyle bakalımmı çalışmaya. Kolay gelsin

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Emeğinize Sağlık genel olarak güzel bir çalışma olmus birşeyi merak ettim (Boya,Röfle,Sirağda) neden ayrı renklerde yazıldı:)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende diğer arkadaşlardan farklı düşünmüyorum, konsept iyi, renkler güzel, fakar Future saç tasarım merkezi dışındaki fontlarda belirgin bir sıkıntı var ve rahatsız edici, değiştirmenizi öneririm.
Kolay gelsin.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Miraycım öncelikle eline sağlık canım.
Renk konseptinin pastel renklerde olması güzel bir seçim olmuş.
Yalnız yazılar bana biraz iç içe girmiş gibi geldi.
Onlar toparlansaydı ve birde tanıtımda ağırlık saçiken allık süren bayan görselini çıkartsaydın anlamını yitirtmez aksine biraz daha çalışman rahatlamış olurdu :angel:

Malesef öle oldu Müşteri yazıları büyük tutmamı istedi için öle oldu haklısın ama.
Teşekkürler güzel yorumun için..

İreminde söylediği gibi yazı karakterinin dışında hoş ve amaca uygun bir çalışma olmuş
yazıda siyah renk kullanman ve kalın bir font seçmen çalışmayı boğmuş ama genel olarak hoş ve başarılı bir çalışma
emeğine sağlık canım

Teşekkür ettim yasemin yorumun için..
Bir dahaki çalışmalar daha dikaktli olmakta fayda var diyorum:)

Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.Yanlız Kaş tasarımı yazısında A harfinde problem var.Puntolamasına dikkat ederseniz iyi olur.İş onaylanırsa bu şekilde basılmasın :) iyi Çalışmalar...

Bu şekilde basılmadı ben çalışmanın son halini yüklememişim bende fark ettim Çalışmayı bnu şekilde yüklemiş bulundum.
Çalışma basılmıştır ama A harfi bu şekilde degil belirtiğim gibi.
teşekkür ederim yorumunuz için.

Miray sağolsun arkadaşların hepsi senin şevkini kırmak istemiyolar bende öyle tabiki ama miray kullandığın yazı karakteri, o karaktere verdiğin efekler, yazıların dizilişi, zemine koyduğun vektöreller o kadar karıştırmışki baktığında hiçbiseyi net bi sekilde okuyamıyosun. Birazdaha sadeleştir ve mümkün olduğunca yazı karakterlerine efek uygulama, Şimdi efekleri kaldır, yazı karakterini düz bi karakter seç, fiyatları hepsini aynı hizaya getir o noktaları kaldı, zemindeki vektörleri at, sayfanın alt ve üstüne koyduğun şeritleri kaldır, bide öyle bakalımmı çalışmaya. Kolay gelsin

Evet teşekkür ederim arkadaşlarım şevkimi kırmamak için yapıcı yorumlar yapmışlar teşekkür edeyiyorum.
sizede teşekkür edeiyorum yorumunuz için.

Emeğinize Sağlık genel olarak güzel bir çalışma olmus birşeyi merak ettim (Boya,Röfle,Sirağda) neden ayrı renklerde yazıldı:)

Teşekkür ederim Lovies.
Niye Farklı renkler çünkü İndirimde oldukları için farklı renkten belirtmemi istediler onun için farklı renklerde yazılmıştır (Boya,Röfle,Sir ağda)
Yorumunuz için teşekkürler.

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Arkadaşıma katılıyorum çok boğmuşsun çalışmanı yazıların arkasında kullandığın brushlar yazıları çok karmaşık yapmış biraz daha flu yapabilirdin desenleri,fiyat listesi düzensiz olmuş fiyatlar altalta gelseydi girişli çıkışlı olmazdı dağınıklık olmuş ortaya yazdığın yazıyıda onların arasından geçirmen tam bir karmaşa yaratmış üsteki bayan resmininde orda arka fonun beyaz olamsından dolayı yarım kalması olmamış başka bir yerleşim olabilirdi, kolay gelsin Miray.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
font dışında benimde hoşuma gitti
eline sağlık Miray

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim aslıcım..
Font evet orda sorun var katılıyorum size....
Yorumun için teşekkür ettim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deginilecek noktalara değinilmiş zaten, tekrar tekrar irdelemeye gerek yok.

Emeğine sağlık Miray' cım; amacına uygun bir çalışma olmuş.
Kolay gelsin canım.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
PROFESSİONAL yanlis.
Tipografi o kadar bozmus ki isi. Onun haricinde iyi diyemiyorum.
Bir de kullandigin imajlarin retouchlarini cok basarili bulmadim. muhtemelen sen yapmamissindir ama daha iyi imajlarda bulunabilirdi.
Kolay gelsin.

AkşamaDoğru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
PROFESSİONAL yanlis.
Bir de kullandigin imajlarin retouchlarini cok basarili bulmadim. muhtemelen sen yapmamissindir ama daha iyi imajlarda bulunabilirdi.
Kolay gelsin.

Katılıyorum hiçbir şey değil de Professional battı gözüme :angel:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Deginilecek noktalara değinilmiş zaten, tekrar tekrar irdelemeye gerek yok.

Emeğine sağlık Miray' cım; amacına uygun bir çalışma olmuş.
Kolay gelsin canım.

Sagol denizcim yorumun için teşekkürler.

PROFESSİONAL yanlis.
Kolay gelsin.

Katılıyorum hiçbir şey değil de Professional battı gözüme :angel:

İlk Baktıgımda tristanın PROFESSİONNAL yazısını okudugumda nasıl yanlış olur dedim ama imkansız çünkü düzeltmiştim kontrol sırasında..
Tekrar yükledigim çalışmaya baktıgımda düzeltmeler yapmadıgım çalışmayı koymuşum açıklık getirmek istedim.

Yorumlarınız için teşekkürler.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışman çok güzel ama alt ve üsteki çizgisel renkler avon'un renklerimi?