beğenmenize sevindim. teşkkürler. iyi çalışmalarSüper vallaha, başarılarının devamını diliyorum![]()
teşekkürler aslı beğenmene sevindim.yüzü, saçları çok güzel olmuş emeğine sağlık
teşekkürler Imperatore34, çalışmalar bitirir bitirmez konu açıyorum.Gayet başarılı.. eline sağlık.. yeni çalışmalarını da görmek dileğiyle..
saçlarda hala tam istediğimi yansıtamıyorum ama beğenmenize de sevindim. teşekkürler. iyi çalışmalar.özellikle saçları çok güzel olmuş elinize sağlık...
yorumunuz ve dikkainiz için eşkkür ederim..Ellerinize sağlık, sol kaşta bir küçük problem var... ama o kadar güzel bir yüz, bir ifade var ki, insan sevgi besliyor canlıymış gibi.
teşekkürler. ilerlememde yorumlarınızın payı çok büyük. yorumlarınızı eksik etmeyin.iyi çalışmalarÇok güzel bir çalışma olmuş. Çok hızlı ilerliyorsun tebrik ederim.
teşekürler iyi çalışmalarçok güzel yaa gerçekten eline sağlık![]()
arkadaşlar fikirleriyle bu konuda çok yardımcı oldular. eşekkürler iyi çalışmalardoku olayını gerçekten çok güzel yakalıyosunuz..emeğinize sağlık..
teşekkürler.çok güzel emeğine sağlık![]()
teşekkürler organic.candyemeğinize sağlık güzel çalışma olmuş...
teşekkürler ponti. bende bu işte yeniyim. forumda bu konularda oldukça iyi hazırlanan dersler mevcut. ama öğrenmek için çizdiklerini sitede yayınlaman ve gelen eleştri, öneriler doğrultusunda çalışmalarına yön vermen daha doğru olacaktır. ben öyle yaptım çünkü.bende daha acemiyim. iyi çalışmalar.Her şeyi fakat özellikle yüzü çok çok güzel olmuş..
Ben bu tür çizimlere meraklıyım.Biliyorum çok uzun sürer ve zahmetli olur fakat bu veya bunun benzeri bir çizimin a'dan z 'ye dersini hazırlayabilirmisiniz?
beğenmenize sevindim. gülmek kadar güzel şey mi var:rofl: teşekkürler iyi çalışmalar.güzel bir iş çıkarmışsın ellerine sağlık özellikle
yüze verdiğin tebessüm hissi mükemmel olmuş
teşekkürler blueden. iyi çalışmalar.Güzel çalışma, ellerinize ve emeğinize sağlık.