Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelecek Elimizde -1

Deniz.Sertkaya

🌱Yeni Üye🌱

gelecekelimizde.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılar...

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanızı beğendim düzen ve görünüm açısından gayet hoş olmuş,sadece bir tek eleştirim olucak,sponsor logoları kısmında keşke hepsi aynı sırada olsaydı,daha derli toplu olurdu.Başarılar ve bol şanslar

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanızı beğendim düzen ve görünüm açısından gayet hoş olmuş,sadece bir tek eleştirim olucak,sponsor logoları kısmında keşke hepsi aynı sırada olsaydı,daha derli toplu olurdu.Başarılar ve bol şanslar

Sponsor logoları konusunda arkadaşıma katılıyorum. Gereğinden fazla büyümüşler, dolayısıyla biraz fazla ön plana çıkmışlar. :)

Ayrıca, "ORGANİK TARIM YAPALIM" ifadesi biraz yanlış kullanılmış gibi geldi bana. Zira, afişimiz "sadece" çiftçilere hitap etseydi, "çiftçiyi organik tarıma özendirme" anlamında doğru kullanılmış kabul edilebilirdi. Ancak afişimiz genel anlamda "topluma" hitap edeceğinden (ki çiftçiler de toplumun bir parçası olduğundan), "ORGANİK TARIMI DESTEKLEYELİM", "ORGANİK ÜRÜNLERİ TERCİH EDELİM", vs... gibi ifadelerin daha yerinde ve mesaja uygun olacağını düşünüyorum.

Emeğinize sağlık. Saygılarımla...

yaseminn

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş tipografiside fikride emeğinize sağlık:)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
başarılar diliyorum

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
child_play grafikerler.net'e can kattı. Teşekkür ederim kendisine.

Afişte yazılar bence daha çok göze geliyor, fotoğrafı geride bırakıyor gibi, bunada tabi ki sponsorlarında etkisi var..

İkincisi Daha kelimesi biraz daha büyütülüp diğer iki kelimeyi karşılayacak hale getirilseydi, orası seyrek durmazdı diye düşünüyorum.

"ELİMİZDE" kelimesine neden Bevel and Embos uyguladınız? Diğer kelimelerden ayrı bir işlem uygulamışsınız oda göze batıyor.

Başarılar dilerim....