Dsi afiş tasarımı süresi bitmiştir yayınlayayyım dedim sizce nasıl?
tnrhbk37 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 May 2011 Mesajlar 274 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.thgrafik.com 22 Şub 2012 #1 Dsi afiş tasarımı süresi bitmiştir yayınlayayyım dedim sizce nasıl?
selimArslanoğlu 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eki 2009 Mesajlar 354 Tepkime puanı 20 22 Şub 2012 #2 Çalışma Güzel lakin Suyun Altınla mı ? yoksa Hayat ile mi Bağdaştırılması doğru olur
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 22 Şub 2012 #3 Afiş eğer suyun değeri ile alakalıysa, bence çalışmada su görselleri daha çok yer kaplamalı
tnrhbk37 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 May 2011 Mesajlar 274 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.thgrafik.com 22 Şub 2012 #4 Arkadasım mantık şu ileride su altından değerli olcak herşey su görselleri olmasına gerek yok azıcık dsi afişlerini incelerseniz görebilrisiniz
Arkadasım mantık şu ileride su altından değerli olcak herşey su görselleri olmasına gerek yok azıcık dsi afişlerini incelerseniz görebilrisiniz
tnrhbk37 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 May 2011 Mesajlar 274 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.thgrafik.com 22 Şub 2012 #5 2.resim yanlış eklemisim Pardon
fareliadam 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 23 Ağu 2011 Mesajlar 405 Tepkime puanı 9 22 Şub 2012 #6 2. çalışma güzel ve kullanılabilir. yalnız "sen" yazısındaki rengide diğer yazı tonunda yap.
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 23 Şub 2012 #7 fareliadam' Alıntı: 2. çalışma güzel ve kullanılabilir. yalnız "sen" yazısındaki rengide diğer yazı tonunda yap. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle doğru bir eleştiri. Mesaj verme kaygısıyla yapılan bu tip hareketler tasarımı öldürüyor. Üstelik mesaja da sandığınız etkiyi kazandırmıyor.
fareliadam' Alıntı: 2. çalışma güzel ve kullanılabilir. yalnız "sen" yazısındaki rengide diğer yazı tonunda yap. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle doğru bir eleştiri. Mesaj verme kaygısıyla yapılan bu tip hareketler tasarımı öldürüyor. Üstelik mesaja da sandığınız etkiyi kazandırmıyor.
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 23 Şub 2012 #8 O terazi insanda adaletle ilgili bir çağrışım yapıyor. Bence farklı bir terazi kullanmalısın.
H Hugareva ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 1,319 Tepkime puanı 8 23 Şub 2012 #9 alicinki' Alıntı: O terazi insanda adaletle ilgili bir çağrışım yapıyor. Bence farklı bir terazi kullanmalısın. Genişletmek için tıkla ... Bende bunu anlatmak istemiştim arkadaşa. 2. çalışma amaca daha uygun, suyla ilgili bir afiş olduğu daha belirgin.
alicinki' Alıntı: O terazi insanda adaletle ilgili bir çağrışım yapıyor. Bence farklı bir terazi kullanmalısın. Genişletmek için tıkla ... Bende bunu anlatmak istemiştim arkadaşa. 2. çalışma amaca daha uygun, suyla ilgili bir afiş olduğu daha belirgin.
lksz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Şub 2012 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 25 Şub 2012 #10 2. çalışmayı daha çok beğendim ayrıca 1. çalışmada bardağın kesimi tam olmamış sanırım bardak aşağı doğru taşmış, eline sağlık.
2. çalışmayı daha çok beğendim ayrıca 1. çalışmada bardağın kesimi tam olmamış sanırım bardak aşağı doğru taşmış, eline sağlık.
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 25 Şub 2012 #11 tnrhbk37' Alıntı: 2.resim yanlış eklemisim Pardon Genişletmek için tıkla ... Görsel seçimi ve düzenlemesi hoş gibi görünüyor, fakat tipografiyi bir daha gözden geçirin afiş spotu etki yaratmadı bende.
tnrhbk37' Alıntı: 2.resim yanlış eklemisim Pardon Genişletmek için tıkla ... Görsel seçimi ve düzenlemesi hoş gibi görünüyor, fakat tipografiyi bir daha gözden geçirin afiş spotu etki yaratmadı bende.
tnrhbk37 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 17 May 2011 Mesajlar 274 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.thgrafik.com 26 Şub 2012 #12 Teşekkürler artık kısmet murat bey.
mocuuu 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 28 Şub 2012 #13 İki çalışmada çok başarılı olmuş fakat, ikinci çalışmadaki soru işaretinin noktası üzerinde biraz daha çalışsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
İki çalışmada çok başarılı olmuş fakat, ikinci çalışmadaki soru işaretinin noktası üzerinde biraz daha çalışsa daha iyi olur diye düşünüyorum.