Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gimli

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar, hep dijital işler paylaştım burada, bir tane de karakalem desenimi paylaşayım istedim. Umarım beğenirsiniz. :)

A4 defter + 0,5 kalem.

gimli_by_eren_akinci-d50lebn.jpg

Benzer konular

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok beğendim..
yalnız ellere biraz daha çalışsaydın keşke..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
miğferine ve bıyıklarına bayıldım ellerinize sağlık

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık güzel görünüyor

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Bazı kısımlar sallanmış, ama iyi bir bilek sağlam bir desenin var.
Daha önceden de dediğim gibi digital'den daha fazla bu tür çalışmalara ağırlık vermelisin.
İleride pro bir çizer olacağın çok açık...Tebrikler.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bazı kısımlar sallanmış, ama iyi bir bilek sağlam bir desenin var.
Daha önceden de dediğim gibi digital'den daha fazla bu tür çalışmalara ağırlık vermelisin.
İleride pro bir çizer olacağın çok açık...Tebrikler.

Hehehe :) çok çok çok teşekkürler, bunları duymak çok güzel. Evet sizin de söylediğiniz gibi birçok usta çizer desene ağırlık vermemi söyledi, tableti neredeyse tamamen bıraktım, haftada bir iki saat can sıkıntısından alıyorum elime hepsi o. Sürekli olarak desen çalışıyorum, bu tempoyla daha uzunca bir süre devam edeceğim. Daha sonra dijitale dönerim :) Yorumunuz için teşekkürler tekrar.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık dijital çalışmalarınızda olduğu gibi karakalem çalışmalarınızda da ayrı bir tat var.Işık gölgeleri çok yerinde buldum.Başarılar.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel detaylı bir çalışma olmuş youngman. Sürekli geliştiriyorsun çizgilerini. Bu arada ben çizim işlerini tamamen bıraktım. :))) Emekli ettim kendimi:)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel bi karakalem çalışması olmuş cidden kaleminize ve hayal gücünüze sağlık ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben o kadar karalama sonrasında sayfanın temizliğinden dolayı kutluyorum seni :)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel detaylı bir çalışma olmuş youngman. Sürekli geliştiriyorsun çizgilerini. Bu arada ben çizim işlerini tamamen bıraktım. :))) Emekli ettim kendimi:)

Öncelikle çok teşekkürler yorumunuz için. Kızmazsanız birkaç şey söyleyeceğim size. Ben şahsen çizimi bırakmanıza gerçekten üzüldüm. Son yüklediğiniz işleri gördükçe böyle başarılı sanatçılara sahip olduğu için tüm ülke adına sevinmiştim. Ben sizin forumdan ilk açtığınız konuları bulup incelemiş, nerden nereye geldiğinizi gözlemlemiştim. Bu zorlu yolu atlatıp, onca şey öğrenip, o kadar mesafe kat etmişken bence bırakmamalısınız. Tekrar iyice düşünüp durumu değerlendirin bence. İş olarak yapmayacaksanız bile hobi olarak devam ettirin. Yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum.. :)

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle çok teşekkürler yorumunuz için. Kızmazsanız birkaç şey söyleyeceğim size. Ben şahsen çizimi bırakmanıza gerçekten üzüldüm. Son yüklediğiniz işleri gördükçe böyle başarılı sanatçılara sahip olduğu için tüm ülke adına sevinmiştim. Ben sizin forumdan ilk açtığınız konuları bulup incelemiş, nerden nereye geldiğinizi gözlemlemiştim. Bu zorlu yolu atlatıp, onca şey öğrenip, o kadar mesafe kat etmişken bence bırakmamalısınız. Tekrar iyice düşünüp durumu değerlendirin bence. İş olarak yapmayacaksanız bile hobi olarak devam ettirin. Yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum.. :)

Güzel dileklerin çok teşekkürler youngman. Ama tamamen bıraktım. Tableti falan da kaldırdım. Benim bu işten bir beklentim yoktu zaten amatörce yapıyordum. Öğretmen olduğum sürece bu işi yürütemiyorum. Gereken konsantrasyonu sağlamakta zorluk çektiğim için bu işi tamamen profesyonelce düşünüp gelecek için beklentisi olanlara bırakmak en iyi çözüm diye düşündüm :)

İyi çalışmalar..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
ooo bayağa ilerleme var. Zırh,sert dokuyu güzel vermişsin. Daha iyi olman için (kendimdede hep görmek istediğim;) ) malzemenin neyden yapıldığını hissettirmeyi başarabilmeliyiz. Örneğin kumaş, kağıt,sert,yumuşak malzeme dokusunu kağıda iyi yansıtmalıyız. Işığın geldiği noktaları,gölgeleri yine doğru yakalamalıyız.
senin çalışmanda bir tek yüze taktım:) yüzde kemikleri,çukurları atlama,es geçme. Gözler en vurucu yerlerdir. Gözü çok iyi yap. Diğer karakalemleride bekliyoruz,eline sağlık.