Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gizay Terapi Merkezi Logo çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şu an için sadece logo_Onay alınırsa diğer kurumsalları da yapılacak.

terapilogo.jpg

Benzer konular

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hem gizay'ın hem de terapi merkezinin fontunu değiştir bence. Ayrıca çok fazla renk kullanmışsın

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba :)

Üstteki simgeyi ayrı olarak yerleştirmektense gizay kelimesindeki bir harfla bağdaştıramazmıydın acaba ?

AKlıma bu geldi mesela G harfi ile birleşim yapabilirsen güzel olacaktır diye düşünüyorum...
Ayrıca eğer müşterinin direttiği renkler değilse değiştirmelisin bence çünkü bir terapi merkezinin renkleri olarak bana sıkıntı,moral bozukluğu ve mutsuzluğu yansıttı :(

Başarılar...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hem konsept hem de renklerde değişiklik yapıldı.Bu hali umarım daha güzel olmuştur.

terapimerkezilogo.jpg

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.çalışmaya göre 2. çalışma gayet hoş olmuş bence renklerde uyumlu emeğine saglık

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Hem konsept hem de renklerde değişiklik yapıldı.Bu hali umarım daha güzel olmuştur.

terapimerkezilogo.jpg

Gizay yazısındaki espas hatalarına dikkat... ve İ harfindeki haraketlilik diğer harflerde yok, bunun nedenide fontu çok kalın ve sert seçmenden kaynaklanıyor. İnce, estetik bir font kullanabilirsin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum ve eleştirilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.Amacım eleştirileriniz doğrultusunda mükemmeli yakalamak.Eleştirilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gizay yazısındaki espas hatalarına dikkat... ve İ harfindeki haraketlilik diğer harflerde yok, bunun nedenide fontu çok kalın ve sert seçmenden kaynaklanıyor. İnce, estetik bir font kullanabilirsin.

Haklısınız.Espas hatası özellikle de Z ve A harflerinde çok belirgin.İkazınız için teşekkürler.

Romeo85

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş gözü yormuyo bence renkler uyumlu harfleri biraz inceltirsen daha zarif durabilir..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş gözü yormuyo bence renkler uyumlu harfleri biraz inceltirsen daha zarif durabilir..

Daha ince font kullanılarak değişiklikleri yaptım.

Tüm arkadaşlara yorum ve eleştirileri için teşekkürler.Yeni halini kurumsallarla beraber yorumlarsınız.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışma daha iyi olmus bencede

xxnesquik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende 2. çalışmayı beğendim birinci çalışma çok sıradan daha iyi fontlar ikisindede kullanılabilir:wink:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni logoyu diğer kurumsallarla beraber ilgili bölüme yükledim eleştirilerinizi bu doğrultuda bekliyorum.