bilmiyorum ne kadar dikkate alırsınız, ama amatörlüğe gönderme amaçlı fırça efekti ve bu bağlamda kullanılan bir font var ortada. ama bence amatörlüğe gönderme işi biraz aşırıya kaçmış ve logo amatör işine dönmüş (lütfen bunu yanlış anlamayın, size amatör demiyorum ama çıkan işi o şekide görüyorum.)
Fontu yine benzer tarzda bir handscript tarzı bir font seçebilirsiniz; ama, kanımca o font, bu font değil. Bu fontta, araları çok açık ve font "balık restaurant" gibi uzun bir yazıyı kaldıracak ritm duygusuna sahip değil. karakterlerin hepsi birbirinden farklıymış gibi algılanıyor. amatörlükten kastım buydu. umarım derdimi anlatabilmişimdir.
bir de, dikkate alın ya da almayın ama fikrimi söylemek isterim; balık figürünü daha ince bir fırça ile çizilmiş havası verebilirdiniz. bu hali, enli bir fırça kullanılmış izleniminde. daha küçük ve yuvarlak uçlu bir fırça tarzı denerseniz, daha iyi olacağı kanısındayım.
"gözde" yazısına gelince. bu yazını fontunu tamamen değiştirip, daha kurumsal tarzda çalışabilirsiniz. "balık restaurant" yazısında kullanacağınız handscript tarzı fontla, zaten bir amatörlüğe gönderme yapıyorsunuz. daha ciddi bir font seçilebilir. illaki yine bu tarz bir font seçecekseniz de daha dolgulu, karakteristik bir font daha hoş durabilir.
iyi çalışmalar