Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik dersleri için ilan çalışmam

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Evden Grafik dersleri vermeyi düşünüyorum bu yüzden caddelere yapıştıracağım küçük bir ilan. Yorum yaparsanız çok sevinirim açıklamasıyla birlikte :)

lan1fg1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

DERYASEZER

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç sevmem ama kırmızı istiyor yada farklı bir burdalık desen harika:rofl::wink: Kolay gelsin

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir Grafik Hocası boyle tasarım yaparsa,onun egitecegi grafikerler kim bilir nasıl tasarım yaparlar...bence grafik dersi vermeden önce;ben kendimi geliştirebilmişmiyim ona bak...Su yaptıgınız tasarıma gore biraz daha calısmalısınız...ve ondan sonra grafik dersi vermelisiniz...hadi size basarılar...kolay gelsin.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle sizin yaptıgınız çalışma çok başarılı olmalı ve insanları çekmelisiniz
sizin çalışmanızda dikkat çeken bir renk yada obje yok birazdaha canlı ve yaratıcı bir fikir çıkarmalısnız biraz cansız kalmış bu çalışma kolaygelsin

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
forum kurallarını okuyunuz. konu başlığınızı bu seferlik değiştirdim bir daha ki sefere kurallara uygun olarak konu başlığı altında uygun bölüme açınız. çalışmanıza gelince Şahsen ben müşteri olsam o ilana bakıp sizden ders almaya gelmem biraz daha profesyonel bir tasarım yapmalısınız

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok basit olmuş üstünde biraz daha çalışmalısın grafik üzerine olduğu için dikkat çeken bi çalışma olmalı ki sizden ders alıcak olan insanlar size güvensin. Benim tavsiyelirim bunlar. İyi çalışmalar.

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Çok sağolun Aslında renkleri önemsemedim çünkü renksiz yapacaktım. Ama bir tane daha renkli çalışma yapıp beğeninize yine sunmak istiyorum.

Tasarımım kötü olabilir :) ama bir konuyu öğrenciye aktarırken çok verimliyimdir. Paldırküldür ders vermem.. Tekrar sağolun.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Programları bilmek farklıdır, tasarım yapmak farklıdır.. bir insan programın tüm özelliklerini ve detaylarını biliyor olabilir ve bunu çok güzel anlatabilir ama aynı kişinin tasarım kabiliyetinin de aynı şekilde mükemmel olmasını beklemek yanlıştır. Tasarım farklı bir meziyet ister. Bu yüzden eğer ders verme konusunda bilgilerine yeterince güveniyorsan problem yok. Tabi ki insanları çağırırken de kullandığın aracın bir albenisi olmalı. sen yapamıyorsan başka bir tasarımcıya yaptırabilirsin..
Başarılar dilerim...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende heves kırıcı yorum yapacağım sanırım ama gerek yaptığın desen gerekse ilan şeklinde gerçekten çok kötü...ders verebilecek kadar kendine güvenebiliyorsan bırak tasarım da ön plana çıksın..bunları sakın bir tarafa yapsştırayım deme şimdilik..üzerlerinde yapacağın ufak 1-2 değişiklikle ve kendine has tasarımınla daha iyi bir iş çıkacağına eminim..bol şans..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlara katılıyorum. eğer bu iş profesyonel yapıyorsanız grafik hocasından olan çalışma hoş durmadı. Eğer siz programları iyi bir şekilde biliyorsunuz o zaman bize göstermeliydiniz bütün özelikleri şakileri kesişim, değişik renkleri. Renksiz çalışma olsa bile daha farklı bir düşünce olmalı.

daha değişik bir çalışma sizden bekleriz. iyi çalışmalar

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya üzgünüm ama çok amatörce duruyo. dicek başka bişey bulamadım. grafik dersi falan diyince ben çarpıcı bişiler bekliyodum. hevesinizi kırmak istemem ama olmamış (bence tabii)
ben olsam bu ilana bakıp grafik dersi almayı düşünmezdim. Öyle bişi yapmalısınızki bakan kişi bu adam bu işi biliyo banada bişeyler öğretebilir desin.
kolay gelsin

Son düzenleme:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir Grafik Hocası boyle tasarım yaparsa,onun egitecegi grafikerler kim bilir nasıl tasarım yaparlar...bence grafik dersi vermeden önce;ben kendimi geliştirebilmişmiyim ona bak...Su yaptıgınız tasarıma gore biraz daha calısmalısınız...ve ondan sonra grafik dersi vermelisiniz...hadi size basarılar...kolay gelsin.

katılıyorm kesinlikle.

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesinlikle bu çalışmayla hiçkimse sizden ders almayı düşünmez bencede.. daha canlı bir çalışma yapmanız lazım işimiz görsellikse bunu en iyi şekilde yapmalıyız ki birilerine örnek olabilelim derim ... kolay gelsin...

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Evden Grafik dersleri vermeyi düşünüyorum bu yüzden caddelere yapıştıracağım küçük bir ilan. Yorum yaparsanız çok sevinirim açıklamasıyla birlikte :)

lan1fg1.jpg

Yorumlardan sonra aşağıdaki 2. tasarımım.

Bunuda kimse beğenmezse inanın özel ders vermeyeceğim. Elbetteki ders verenin güzel çalışmalar çıkarması lazım. Ama bu işte hiç tasarım yapmadım sadece programların kullanılmasını işe yarar biçimde anlatmaya çalışırım. İşe yaralığınıda işi öğrenmek için boş vakitlerimi değerlendirdiğim işyerlerinden biliyorum. Yorumlarınıza teşekkürler.

lan2rr8.jpg

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
hiç bir gelişme yok,teknik acıdan ne ogreteceksin ki?
Ctrl + C Kopya
Ctrl + V Yapıştır...
Bu tekniklerle hazırcılık olur başkada birşey olmaz,umarım ne dediğimi anlamıssındır.Anlamamıssanda canın saolsun:D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlardan sonra aşağıdaki 2. tasarımım.

Bunuda kimse beğenmezse inanın özel ders vermeyeceğim. Elbetteki ders verenin güzel çalışmalar çıkarması lazım. Ama bu işte hiç tasarım yapmadım sadece programların kullanılmasını işe yarar biçimde anlatmaya çalışırım. İşe yaralığınıda işi öğrenmek için boş vakitlerimi değerlendirdiğim işyerlerinden biliyorum. Yorumlarınıza teşekkürler.

okadar çabuk pes etmelisiniz. iki çalışmadan sonra bir kaç negatif yorumdan sonra pes ediyorsunuz o zaman özel ders vermeyin. bir kaç tane nedeni var. Öğrenciler hepsi aynı değil. aynı değil derken birisi zeki, değeri tembel diyebiliriz. birinin hevesi var değeri da zorla size gelir. grafik hocası olmak o kadar basit iş değil ki...eğer siz sadece her programı araç paleti öğreticeksiniz hiç boş vaktiniz harcamayın. para kazanmak istiyorsunuz bence tasarım yaparak kendine geliştirlmelisiniz.

bu arada tasarım ilgili başlık yazı photoshopta yapın bence daha renkli daha canlı her hangi efekt verin yazı üzerine...o kadar sıkıcı durmasın. iyi çalışmalar

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pardon grafik dersi nasıl veriliyor?biraz açarmısınız...desen ve resim dersi verilirde grafik dersi ilginç geldi...Ayrıca yazılan tüm yorumlara katılıyorum...

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu işten pes etmem tabi ama bazı arkadaşların, negatifinde ötesinde yıkmak dökmek anlamındaki yorumları hiç hoş değil. Öyle davranacağına öneride bulunsa daha iyi olur, o zaman yorumlarını ciddiye alırım. Yoksa kopyala yapıştır dediği herhalde kendisi, onun bunun çalışmalarını ctrl + c / ctrl + v yaparak para kazanıyor!
Arkadaşım, ben bu işi öğretiyorum ve öğrencilerim memnun ki bana özellikle teşekkür ediyorlar. Ve başvurdukları iş yerlerinde de beğeniliyorlar. Bu yüzden bilip bilmeden konuşma! Kendini de çok biliyorsun zannetme!!

Serkoy,
Grafik dersinin ne olduğunu öğrenmek için forumu araştırırsan daha iyi olur. Kalkıpta sana burdan ders verecek değilim:)