Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik ve web tasarımı eğitimi almak istiyorum

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba. ben grafik ve web tasarımı eğitimi almak istiyorum.bazı kursları araştırdım.bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

freehappy

🌱Yeni Üye🌱
ben bakırköy edutime da okuyorum web tasarım grafik tasarım kesinlikle buraya gelme mecidiye köy edutime iyi ama

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Grafik eğitimi, Yök'e bağlı Yüksek okul ve Fakültelerde veriliyor. Kursları, bilgisayar programi ögrenmek için tercih etmek daha doğru bir karar olur.

ayyildiz76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sakın bilge adam'a gitme! gidersen de uyarmadın deme :) bilge adam sırf hava, reklam...

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konuda güzel sanatlar fakültesi haricinde eğitim veren bölüm var mı?oraya giriş biraz zor bildiğim kadarıyla.

kusura bakmayın arkadaşlar. foruma yeni üye olduğum için prosedürü bilmiyorum.ben cevaplarımı özel mesajlarla aldım. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.yakında aranızda olmak dileğiyle...

mbozdoganoglu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
t.me
arkadaşlar kurs size ne ögretiyor.
bende bir tasarımcı sayılırım ki kendime daha tasarımcı diyemiyorum
bu işi ben 3 yıldır yapıyorum ama şunu söyleyeyim kendi ögrenen insan daha çabuk ve daha güzel yapıyor bu işi okul tabiki önemi var ama isteyen kişi için önemli degil bence

+ bir ilk okul mezunu olarak kendime tasarım konusunda güveniyorum.
biraz dolaşmak ve Asp Php Aspx ve son zamanların teknolojisi ajax hakkında arama yaparsan google yeterli materyalleri önüne sunacaktır.

bu benim kendi şahsi fikrim. yinede ders almak isteyen varsa buyrun alsın :)

iyi dersler

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
kursa gitmenin yararı olmadığını düşünen üyeler...bir de hiç bilmediğimiz bu dünyaya nerden dalmaya başlayacağımızı söyleseniz...merakı olan herkes denemeli değil mi?

MustafaaLperen

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle kaynak sitelerden örnek siteler indir frontpage ile dreamaver ile filan bi yap bozla başla bana sorarsan.sonra hangi kod nerde kullanılıyo ne işe yarıyor diye h.z googleden arama yapıp derinlemesine yut. karar aşamasında öncelikle tasarım mı kodlama mı diye kendine bi sor.eger tasarım diyorsan bu saatten sonra photoshop başta olmak üzeri freehand,illustrator gibi yardımcı programlarla yap boza devam ve kendini her alanda hergün bişeyler ekleyerek ders sitelerinde verilenleri uygulayarak birazda kendi yorumunu katarak hamurunu yogur.tam bu aşamada yaptıgın tasarımı html üzerine nasıl aktırırımı bu işi bilen birinden görüp veya yine yardımcı derslerle(tavsiye etmem biraz zordur ama başarırsan bir daha unutmazsın) yapılan tasarımı htmlye aktarma kısmınıda başarı ile tamamlamış olursun.bununla birlikte artık kod ögrenme zamanı gelmiştir.***** siteler dahil bir sürü kaynak kod veren siteler vardır.burdan mesela ilk başta kendime bir wordpress blog kuracam diyip,,indirip gerek bedava hostlarda gerekirse 50-60 ytlye sağlam bi sunucu üzerinde artık kendi denemelerini yapmaya başlayabilirsin.kodlama o kadar basit bişey mi ki diye soracaksın.tabikide değil.takıldıgın kısımda sonuna kadar gidersin eger çözüm yolu bulamazsan bir sürü konu açacagın tartışmalarına cevpa bulabilecegin kaynak kod siteleri mevcut.zaten o aşamaya geldikten sonra kimse önünü kesemez biz aciz kullardan. ana kodlama dillerinde genelde php ve asp en yaygınlarıdır.bana sorarsan php biraz kendini geliştirmeye başladıgın an tamamdır.güvenlik konusunda da biraz makale okusan beni anlarsın.önümüz linux çagı demedi deme ibrahim(kurtlar vadisinden :) ) şimdilik bu kadar ayrıca bişey olursa nacizane cevaplamaya çalışrıız...
şimdiden hayırlı olsun.

Design_by_ahm

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.medyavuz.com
biraz bilgin warsa hiç gitme kursa filan çünkü başlangıç seviyesinde öğretiyolar ileri düzeyde hiç bi kurs bildiğim kadarıyla eğitim vermiyo bence bi ajansa başla ordan bişeyler kaparsın :)

beceriksiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesinlikle kursa gitmelisin ne kadar iyiym desende gittiğinde anlarsın.
(kursa gitme evde öğren internette bi milyon kaynak var diyecekler olacak onun için yazdım.)

[B][R][N]

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webcanavari.net
BiLqe Adam'dan Baska Kurs'a qitme :) Hava Diyen Arkadas , Mademki Bilge Adam Sadece Hava Ve Baska Hiç Bir Seyi yok Neden Microsoft'un Tek Türk Temsilcisi _? Neden Sertifikalari Dünya Üzerinde Geçerli ? Neden Türkiye'nin En Pahalı we Kaliteli Kurs'u ? Cevaplarmisin :)

ecenur87

🌱Yeni Üye🌱
insan istedikten sonra herşeyi kendi halleder evet ama kursun mutlaka faydası olur. Başlangıç seviyesinden veriyolar eğitimi diyorsunuz bu çok normal kursa bilmediğimiz için gideriz zaten onlar bize temelini öğretcek gerisi zaten öğrencinin elinde... Bende kursa gitmeyi düşünüyorum. Kendim bişeyler yapayım diyorum ama bi noktada takılıyorum hep.

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
bence kim nasıl öğrenebileceğine inanıyorsa öyle yapmalı, ben okuduğundan birşey anlamayan illa görmek isteyen biriyim, kurstan öğrendiklerim olmasa internette bu kadar yol katedeceğimide sanmıyorum. ama en yakın arkadaşım çok iyi bir grafiker ve hayatında kurs yüzü görmemiş, aramış bulmuş kendini ilerletmiş. herkes kendini bilir, kursa gitmeye ihtiyacın varsa öyle kurstan çıktım grafik ve web öğreneceğim diye düşünme, daha çok yol katetmen gerekecek. kitap okuyacak, görsel dersleri izleyecek, tutoriallerde kafa patlatacaksın sonunda bir bakmışsın sende forumlarda sorunlara cevap yazar kıvama gelmişsin.
kurslarda da "şu kurs şunu öğretiyor" olayından çok öğreticileri önemli bence. yoksa benim fii tarihinde gittiğim ve çok memnun kaldığım kurs hocasını değiştirdiyse ve artık yeterli değilse bunda kimin suçu olabilir. kursa gitmeden öğretmenlerinin öğretim seviyesini öğrenmen en akıllıcası bence.

sin goat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
BiLqe Adam'dan Baska Kurs'a qitme :) Hava Diyen Arkadas , Mademki Bilge Adam Sadece Hava Ve Baska Hiç Bir Seyi yok Neden Microsoft'un Tek Türk Temsilcisi _? Neden Sertifikalari Dünya Üzerinde Geçerli ? Neden Türkiye'nin En Pahalı we Kaliteli Kurs'u ? Cevaplarmisin :)

Katılıyorum eğer kursa gidicekseniz Bilge Adamı tavsiye ederim...Gerçekten kalitelidir..

track3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ordudizayn.com
istanbuldaysan kardeş

herşeyde bilgeadam derim ;)

Neye güvenip söylüyorsun bu kadar emin

4 tane arkadasım var birtanesi cisco dier 3 ü office egitim aldılar ve harikalar suanda.
bende bilgisayar okumama ragmen seneye bitiyor okulum 1 yıl kendimi geliştirmeye gideceğim