Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker arıyoruz

mimge87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TOPKAPI MATBAACILAR SİTESİNDE
ÇALIŞMAK ÜZERE
PHOTOSHOP VE COREL
PROGRALARIMINI KULLANABİLEN
GRAFiKER ARIYORUZ.

İrtibat Tel: 0212 544 32 29 (Şebnem Hanım)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

mimge87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
telden arama yaparsanız ayrıntılı bilgi alabilrsiniz.

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim.VE SİGARA KULANMIYORUM

graphic_ahmet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb.
Adım :Ahmet
Dijital Bakı Merkezinde Grafikerlik ve aynı zamanda baskı operatörlüğü tecrübem var.
Nasip Olursa Matbaa da çalışmayı düşünüyorum.matbaa işleri hakkında az çok tecrübem var.(Renk Ayırımı - montaj vb.) gibi yaptığım işleri mail atabilirim.Corel - Photoshop programlarını iyi derecede kullanıyorum.aynı zamanda Frehand programınıda çok ii olmasada orta derecede kullanıyorum.
Beraber Çalışmak Dileğiyle.... Kolay gelsin.
ahmet_emer@hotmail.com 0541 868 58 22

grafi_2010

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
MERHABALAR TOPKAPI MATBACILAR SİTESİNDE DAHA ÖNCE 3 AY GRAFİKERLİK YAPTIM NE ÜZERİNE ÇALIŞIOSUNUZ?? AMBALAJ KURUMSAL KİMLİK??? etiket ben ağırlıklı bunlarr 3 yıllık grafikerim........

BENİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZZ ŞEBNEM HANIM .. cv içinnn .......

dilek-karaer@hotmail.com