Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim.VE SİGARA KULANMIYORUM
Mrb. Adım :Ahmet Dijital Bakı Merkezinde Grafikerlik ve aynı zamanda baskı operatörlüğü tecrübem var. Nasip Olursa Matbaa da çalışmayı düşünüyorum.matbaa işleri hakkında az çok tecrübem var.(Renk Ayırımı - montaj vb.) gibi yaptığım işleri mail atabilirim.Corel - Photoshop programlarını iyi derecede kullanıyorum.aynı zamanda Frehand programınıda çok ii olmasada orta derecede kullanıyorum. Beraber Çalışmak Dileğiyle.... Kolay gelsin. ahmet_emer@hotmail.com 0541 868 58 22
MERHABALAR TOPKAPI MATBACILAR SİTESİNDE DAHA ÖNCE 3 AY GRAFİKERLİK YAPTIM NE ÜZERİNE ÇALIŞIOSUNUZ?? AMBALAJ KURUMSAL KİMLİK??? etiket ben ağırlıklı bunlarr 3 yıllık grafikerim........