Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Graphtec pro 2100-60 a. Corelden direk kesim yaparmı

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam arkadaşlar.
Graptech cutting pro fc 2100 -60 model bir plotterim var. Acaba direk Corel draw programından kesim yapabilirmiyim.Mümkünse bilen arkadaşlar yardımcı olursa teşekkür ederim.

Benzer konular

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginiz için teşekkür ederim.Sizin sitemizde bu konu hakkında bir detaylı yazınızı buldum.Fakat bu sürücü konusunda bir türlü sonuca varamadım.Bir yerlerden zor birşekilde buldum.Sürücüsünü fakat pek anlamadığım için kurulumu yapamadım.bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.Saygılar.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlginiz için teşekkür ederim.Sizin sitemizde bu konu hakkında bir detaylı yazınızı buldum.Fakat bu sürücü konusunda bir türlü sonuca varamadım.Bir yerlerden zor birşekilde buldum.Sürücüsünü fakat pek anlamadığım için kurulumu yapamadım.bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.Saygılar.

Sürücü bulduysan.yazıcılar klasörüne gir,yazıcı ekleyi tıkla.Plotterin marka ve modelini,çıkış kapısını,gerekli ayarlamaları yaparak.sürücünün bulunduğu klasörü gösterip yazıcı kurulumunu tamamla.Aç Coreli yaz yazıyı convertle hairline çizgi kalınlıgı ver ve yazıcıya (Plottere) yolla tıkır tıkır kesecektir.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sürücü sorunu

Sayın Graficar.Sürücü sorunum halen devam ediyor hangi sürücünün uyacağını bir türlü bulamadım.Tam olarak bendeki plotterrin sürücüsünün ismi geçmiyor yakın olanları deniyorum olmuyor bir türlü.Ben yinede bir mesaj atayım size belki bu konuda yardımcı olursunuz vaktiniz olunca.plotterin markası şöyle tam olarak.(GRAPHTEC CUTTİNG PRO FC 2100 60 -A) Ayrıca yazıcı ekleden deniyorum .Fakat graphtecin başkamodellerini görüyorum.Benim plotterin ismi gözükmüyor.İnterneti aradımbulamıyorum,hiçbiryolumkalmadı anlıyacağınız.Acaba başka bir plotter sürücüsü ile uyumluda onun içinmi bulamıyorum.İlgilerinize teşekkür ederim.

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
buradan makinanın modelini sec ve cutting master 2 programını indir ve yükle daha sonra makinaya corelden direk kesim gönderebilirsin ayrıntılar icin özel mesaj atacağım

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yükleme sorunu

Sayın vuralis. Programı indirim .yüklüyorum fakat yine aynı sorun çıkıyor benimyazıcının modeligözükmüyor yüklenecekyazıcılar içinde sorunum ne olabilir acaba .Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür.

Sayın doktorafacan bilgi için teşekkür ederiz.

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet tüm makinalar corelden kesim yapar.