Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grubumuza grafiker arıyoruz

fingof

🌱Yeni Üye🌱
Herkeze iyi çalışmalar;

Küçük çapta webtasarım ve logo işleri yapan bir öğrenci grubumuz var ilk birkaç siteden sonra farketimki geliştiriciler olarak grafikten hiçbirşey anlamıyoruz :)

internet üzeridnen proje bazlı çalışacak 1 veya 2 grafikere ihtiyacım var silverlight ile çalışacağımızdan dolayı expression design bilen biri olursa çok süper olur.

Bir grup kurma çabası içerisindeyim satış ve programlama ekibimiz hazır sadece grafiker lazım ben yaparım diyen varsa pm atın.

teşekürler..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

highone

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.uckan.net
silverlight mı? son teknoloji olsun diye mi kullanicaksanız yoksa gercekten bu isten anlamadiginiz icin mi? neyse ben flash kullaniyorum, simdi versiyonu v10'a gelmiş bir sistemden düşüp dün betadan cikmis gelecegi olmayan bir sistemden studio express kasamayacagim.

fingof

🌱Yeni Üye🌱
bende ilk kim atlıcak diye merak ediyodum..

:D ben bir developer ım ve bildigim tek şey c# sizce oynak site yapabilmem için as veya flash öğrenmek zorundamıyım hayır.

bir üstadın çok güzel bir sözü var "silverlight ilk çıktığında flash la alakası yoktu rakip görmüyodum şimdi ise flash silverlight a rakip olamayacak kadar kötü oldugu için rakip olarak görmüyorum"

şuanda bile mükemmel bir sistem ve geleceğinin olmaması :) gülüyorum sadece

bilgim konusuna gelince issim yapmış üstadlardan tebrikler alıyorsam sanırım bişiler biliyorumdur. peki siz silverlight konusunda ne biliyorsunuzki geleceği olmayan bir sistem olarak adlandırabiliyosunuz...

iyigünler, iyi çalışmalar.

highone

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.uckan.net
bende ilk kim atlıcak diye merak ediyodum..

sonuçta eğer zaten olaya atlıcak diye bakıyorsak, sanırım sizin, bize.. pardon insanlara SL'in ne kadar başarılı olduğunu kanıtlıyacak birseyiniz var elinizde.

sonuçta ortada herkesin yedigi piyasa pastasını bu kadar büyümesi, pastanın baska alternatif diliminin olmamasıdır. Development & Markeeting sonucu FL'yi gecen bir sistem varsa saygı duyarım ama PC'nin karşısına çıkan MAC gibi, sonuçta bu bir seçim. Siz C# yazarsınız, o gider Perl yazar, ben gelirim grafik yaparım, kodu anlarım ama yazamam ve ona göre çalışacağım ara eleman olan yazılımı seçerim.

Size ve üstadınıza SL'ta başarılar dilerim, umarım FL gibi nice v.10'lar (CS4) görürüz.

fingof

🌱Yeni Üye🌱
4 5 senedir forumlarda takılıyorum öğrendiğim tek şey birinin dayanamayıp bişi yazması yani orda yazılcak hiçbişi yokken bile biri bişi yazmayı başarıyo :) bu size değildi geneldi.

sadece flash ın tarihini bi araştırın ne diye çıkartmışlar nasıl çıkmış bi araştırın ozamn silverlight ın büyüklüğünü anlıcaksınız :)