Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocuk koymuşsunnuz diğer tarafında farklı ibrşey..Tek bir konuyu ele almanız karmaşayı kaldırır..Kaliteyi öne çıkarır..Mesaj yerine kolayca ve etkili bir şekilde iletilir..
iddia ediyoruz sizden daha iyi yıkıyoruz çok iyi bir slogan olmuş ayrıca mavi zemin yerine diğer zemini kullanman bütünlük yaratırdı diye düşünüyorum genel olarak dizayn güzel emeğine sağlık
Çocuk koymuşsunnuz diğer tarafında farklı ibrşey..Tek bir konuyu ele almanız karmaşayı kaldırır..Kaliteyi öne çıkarır..Mesaj yerine kolayca ve etkili bir şekilde iletilir..
yorumun için tşkrler... öncelikle belirteyim arkalı önlü bir el ilanı bu.. ön tarafa çocuk resmi koydum ve altına halı montajı yaptım. çünkü hijyenik ortamlar için dedim.. genellikle çocuklar yerlerde süründüğü için öyle kullandım. arka tarafta ise halı yıkama bilgilerini verdim.. yan yana koyduğum için karıştırdın galiba
Fontların çok sönük kalmış, farkı bir font denemelisin. Çocuk resmi pek fotojenik değil, halıda oynayan yada yatan bir bebek koyabilirsin. Renklerin uyumsuz rastgele seçilmiş. Arkadaşların söylediği gibi çarpıda çok itici duruyor.
Çalışma çok karışık olmuş o makinaların üzerine logoyu koymuşssun oke ama madem koydun onlara biraz opacity ver sanki makinanın üzerinde varmış etkisi yarat aslında bence o makinaları kullanmanda çok yanlış olmuş görüntüyü tamamen bozmuş tabi eğer müşteri istiyorsa yapcak bişe yok illa ki koyacan.. Kolay gelsin..