Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Halı Yıkama Fabrikası El İlanı

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
halı yıkama fabrikası el ilanı

yorumlarınızı bekliyorum...

mavisjw1.jpg

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence o carpı filan cok bozmus isi basite indirgemis calısmanı

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çocuk koymuşsunnuz diğer tarafında farklı ibrşey..Tek bir konuyu ele almanız karmaşayı kaldırır..Kaliteyi öne çıkarır..Mesaj yerine kolayca ve etkili bir şekilde iletilir..

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Arka sayfayla ön sayfanın rengi uyumsuz olmuş

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
iddia ediyoruz sizden daha iyi yıkıyoruz çok iyi bir slogan olmuş ayrıca mavi zemin yerine diğer zemini kullanman bütünlük yaratırdı diye düşünüyorum genel olarak dizayn güzel emeğine sağlık

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çocuk koymuşsunnuz diğer tarafında farklı ibrşey..Tek bir konuyu ele almanız karmaşayı kaldırır..Kaliteyi öne çıkarır..Mesaj yerine kolayca ve etkili bir şekilde iletilir..

yorumun için tşkrler... öncelikle belirteyim arkalı önlü bir el ilanı bu.. ön tarafa çocuk resmi koydum ve altına halı montajı yaptım. çünkü hijyenik ortamlar için dedim.. genellikle çocuklar yerlerde süründüğü için öyle kullandım. arka tarafta ise halı yıkama bilgilerini verdim.. yan yana koyduğum için karıştırdın galiba :)

yorumun için tşkr

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fontların çok sönük kalmış, farkı bir font denemelisin. Çocuk resmi pek fotojenik değil, halıda oynayan yada yatan bir bebek koyabilirsin. Renklerin uyumsuz rastgele seçilmiş. Arkadaşların söylediği gibi çarpıda çok itici duruyor.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çok karışık olmuş renk uyumsuzlukları var çarpı işaretide çok karıştırmış çalışmayı

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma çok karışık olmuş o makinaların üzerine logoyu koymuşssun oke ama madem koydun onlara biraz opacity ver sanki makinanın üzerinde varmış etkisi yarat aslında bence o makinaları kullanmanda çok yanlış olmuş görüntüyü tamamen bozmuş tabi eğer müşteri istiyorsa yapcak bişe yok illa ki koyacan..:) Kolay gelsin..