Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hastane Broşürü..

Benzer konular

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
melek hanım merhaba
bu kadar bilgiyle anca bu çalışma olur..
amaca uygun renkler uyumlu elıne saglık..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok sade, renkler daha caNLI düz bir zeminde yazıdan başka birşey görmüyorum daha iyi olabilir bence...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz daha görsel eklemelisin bence, renkler üzerinde de biraz oyna derim, soguk duruyor biraz. :)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
arkası olacak değil mi? yani üç kırımlı olacak sanırım. sağda bulunan sloganların fontunu ve rengini degiştir derim. (bunları yazmayı unuttum) :)

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sade geliyor. Biraz görsellik ekleyebilirsin.

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkür ederim tam çalişmayı bitirmedim üzerinde degilişlik yapabilirim sizin fikirlerinizide degerlendirecem arkadaşlar

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
bukadar cok yazıyı ne yapacaklar bilmiyorum başlıklar yeterli olurmuş
ayrıca tasarımda sizin yaratıcılıgınızı engelliyor yapabileginiz pek birsey yok aslında. :)
Görseli ögenizi begendim ama yetersiz kalmış gibi bir kac görsel ekleyebilirsiniz yada tek ögeyi büyütebilirsiniz.
Renkleri mavi/beyaz /kırmızı tonlarında deneyebilirmisiniz ?:angel:
"chek-up piyango değildir" yazısı sol tarafındaki yazılarla iç içe girmiş gibi onu ortalarsanız dahada netleşir.
Umarım yardımcı olmusuzdur.emeğinize sağlık kolay gelsin arkadasım :angel:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok yazı var ama asnırım hepsi gerekli olan bilgiler azaltmanın yolu olamadığına göre bu anlamda diyecek bi sözüm yok...yazı fontunda da eğer numaralı fontların varsa 00679 u öneririm, çok kibar ve her tür çalışmaya gider...renkler de zemin çok açık mavi ve üst tarafa da koyu bi mavi bence daha hareketli ve ferah bi hale getirebilir çalışmayı...bide steteskop daha canlı olsa çizimsel değilde gerçek netlikte...bu haliylede amacına uygun ama en sıkıcı işler bile bikaç değişiklikle çok daha hoş olabilir...kolay gelsin arkadaşım...iyi çalışmalar...:):)

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazım hatanız var Çocuk ta iki yerde ç kullanmışsınız..bence baskıdan önce kontrol etmelisiniz, Satır aralarını bilhassa kalın ince yazı aralıklarını daha iyi ayarlamalısınız.Birde alt alta gelen yazılar aynı hizzada değil gibi geldi bana
onun dışında renkler uyumlu..elinize sağlık

41739276ax1.png

52986031lb7.png

79128332og1.png

Bu yıldızları da ortalı yaparsan daha güzel dururlar

Son düzenleme:

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıları daha ufak kullanabilirdin her katama yerinde bir resim olsaydı da iyi olurdu kolay gelsin

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende hastanelere çalışıyorum ve bende broşür yaptım hastaneler sana görsel vermiyomu bence görsel istemelisin hastaneden.

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
burcu hanım bu çalişmamyı serbest çalışdım can sıkındısından ama hastane sektöründe oldugum için bu yönde çalişmayı düşünüyorum boş vakitlerimde ugraşıyorum yani yorumlarınızı dikate alacağım arkadaşlar tşkler...

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok sade.yani sıradan duruyor renklerden ve tasarımda çalışmalar yaparsanız daha ii olur.emeğinize sağlık

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiç görsel yok... bir iş için görsellik çok önemli... bence üzerinde birazdaha çalışmalısın... basit bişey olsun dersen bu çk basit kalmış.... ii çalışmalar...

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumun için teşekkürederim caner dediklerini dikate alacağım

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
koyu renli yazıları tırnaklı fond la yazarsan daha iyi durabilir.