Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayal Gücüm Bitti Üretemiyorum

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Merhaba Arkadaşlar Konu Başlığında da Belli Olduğu Gibi Hayal Gücüm Bitti Üretemiyorum.

Ne Yapmam Gerek ? Görüşlerinizi Benimle Paylaşırmısınız ?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bulunduğunuz çevreden biraz uzaklaşıp hava almalısınız
çünkü hayal gücü insanın içindeki enerjiyle ilşkilidir
biraz enerji size iyi gelicektir ...
bu benim nacizhane görüşüm

fatihkull25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim de devamlı aklım karışıyor. Birşeyi yaparken devamlı unutyorum. Yoğunlaşamıyorum bir türlü.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Dış etkenleri kendinizden uzaklaştırmakta,
Kafanızdaki bir yığın sorunları yok etmekte,
Biraz kendinizi rahatlatmak için kısa bir süreliğinede olsa işinizden hatta çoğu şeyden uzak kalmanızda,
Hayal gücüm bitti diyerek psikolojik olarak etkilemekten,
...
...
...
uzak durmanızda fayda var diyebilirim :)
Hayal gücünüzü kaybettiğinize ben bile inanmıyorum :)
Belirli dönemlerde bazı sorunların etkisi olarak bakmak gerek bu duruma. Belirli bir zaman sonra geçecek...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim farklı bir tavsiyem var. Bunu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
ONE PİECE
Çizgi flim severler için çok güzel bir animedir. Mükemmel kursu ve bitmek bilmeyen heyacanıyla, birbirinden güzel karakterlerin maceralarıyla mutlaka izlenmesi gereken çizgi dizi.
Bunun faydasını göreceksiniz mutlaka :).
adresinden bütün bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence bitmemiştir. Aksine birikiyordur.
Biraz ortam değişikliği, biraz dinlenme iyi gelir.
Herzaman uğraştığınız işten farklı bir şeyle uğraşın belli bir süre. İşe yarar emin olun.
İnanıyorum çok daha güzel sonuçlar elde edeceksiniz.
Unutmayın birşeye önce kendiniz inanmalısınız.
Yüreğinizden uzak tutun o tatsız düşünceleri.
Biriktirdiklerinizi üretip paylaşırsanız görürüz inşAllah...:smile:

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Arkadaşlar Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.

Ortam Değişikliği Benim İçin Şuan Zor Ama Şu Çizgi Film İçin Bakıcam.

Başka Yorumu Olan Var mı Acaba :)

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
valla bende yapıyorum cok fazla bitince enerjim baska yerde calısıyorum mesela hafta sonu gidiyorum işi cok olan arkadaslarıma yardım ediyorum cok faydası oluyor bide hep aynı işi yapınca artık yapacak bişi kalmadı diyosun

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
e ne oldu ilham geldimi .. Durumlar ne :)

ozanbb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Büyük bir ihtimal ile sosyal ekonomik şartlardan ileri geliyordur. Gözlem yapmak,kısa gezintilere çıkmak,Gün boyu gözünüze çarpan tüm görsellere yorum yapmak yararlı olacaktır. Örnek olarak tavsiyem gün batımının son evresinde turuncu ve mavi tonlarının tam karışımında mavi gün batımı çıkar, buradan yola çıkabilirsin. Saygılar.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
5 Kilo Hayal Gücü 1 TL :D

Tabi Bu İşin Şakası
Bence Biraz Eğlenmene Bak...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hayal gücü hiçbirşey aslolan gerçek kalıplardır.

Grafik tasarım işiyse bu hayal gücü çok fazla tasarım örneklerine bakarak inceleyerek hayal gücü zenginleştirilir.

fbigen

🌱Yeni Üye🌱
tamda benm problemimi yazmışssınız:(( bende tüm tavsiyeleri dikkate alıcam

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben pek öyle olduğuna inanmıyorum yani söz meclisden dışarı hayal gücümde bir eksilme olmasının ancak üst - üst seviye işlerde tamamen işinde art direktörlüğünü yaptığın durumlarda bir etkisi olabilir.

Zaten temel kurallar, ve iyi kötü uyulan baskı tasarım ilkeleri var buna uyduktan sonra biraz da tecrübe ile günlük baskı-web işleri rahatlıkla çıkar.

Atıyorum kurumsalı logosu olan bir firmaya kartvizit yaparken hayalgücü mü lazım oluyor? Bana doğrusu hiç olmuyor hayal gücümü zorlamam için ya gerçekten sağlam bir illustrayon yada ne bileyim özel bir kompozisyon yapmam gerekiyor. Sınırları aşabilmem gerekiyor, bunlar gerçekten yaratıcılık isteyen işler.

Kurumsal kimlik, broşür, katalog yaparken asıl ihtiyacımızı olan tasarım bilgisi, tecrübe, iyi operatörlük becerileri bunlar yoksa George lucas, Steven spielberg gibi hayal gücün olsun ne işe yarar:)

Ben de daha tecrübesizken hayal gücü ve yeteneğimin zayıf olduğunu düşünürdüm ama meslekte tecrübem arttıkça olayın bilgi olduğunu keşfettim. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok herşeyin kuralı yöntemi belli zaten.

Müşteriden aldığın brief + senin tecrüben ve bilgin x yaratıcılık= iş.
Bu folmülde hayalgücü yaratıcılık önemli gibi ama çarpının solundaki 0 ise yaratıcılık 100 üstünden 100 de olsa bir işe yaramaz.

Son düzenleme:

fbigen

🌱Yeni Üye🌱
ben dediğinize katılmıyorum, klasik müşterilerimin istediği cevap gibi olmuş, patronum ne uğraşıyorsun karala bişeyler gönder der müşterim şuraları niye boş durmuş para veriyoruz oralara da " al beni, al beni" diyen ürünler yerleştir der ve çalışan bunların arasında kalıplaşmış ezber işler yapan hale gelir ki ben öyle olmak istemiyorum ve bunları yaptıkça tek düze olduğumu öyle yetiştiğimi hissetmeye başlıyorum....