Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayaller: Woswos çizim koleksiyonum

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fireworks de ilk çizim çalışmalarındandır.Yaklaşık 5 saat sürdü.Eksikleri var, fakat acele ile yapılmış bir çalışmadır.

Silgeç bilerek çizmedim çünkü amacım orjinal wolsvagen vosvos yansıtmak değil tasarladığım modeli yansıtmaktır.

Çizimin orjinali birinci çalışmadır.

11635.jpg

Not:.Jpeg formatında kaydedildiginde görünümde ufak bozulmalar olmuştur.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
temel olarak woswos zaten şirin bi araçtır :) ellerine saglık ama üzerinde biraz daha uğraşırsan çok dha güzel olabilir.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
temel olarak woswos zaten şirin bi araçtır :) ellerine saglık ama üzerinde biraz daha uğraşırsan çok dha güzel olabilir.

Evet şirindir:)
Teşekkürler yorumunuz için.Zaten 5 saat o kadar kısa bir süre olmasada yinede üzerinde pek fazla uğraşamadım.

Teşekkürler.

Tebrik ederim Biraz daha emek versen daha farklı modellerde çıkartabilirsin
KOlay gelsin

Teşekkür ederim ama zaten amacım farklı bir model yaratmak veya orjinal bir wolsvagen vosvos çizmek değildi...Sadece bu şirin aracı sevdigim için fireworksde çizmeyi denedim.:)

Tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.

Son düzenleme:

goktepe

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.goktepeofset.com.tr
senin gibi bu araca hayran olan bir arkadaşım var eski mahallede top oynanan bir yerde içinde tavukların otladığı bir woswos oldı komple sıfırdan yaptı arcı çok komik bedava gibi bir rakama aldı ama herşeyini bitirdi sıra trafiğe çıkartmakta birde baksın ruhsat yok 1 yıl kadar ruhsatsız dolaştık sonra tekrar aldığımız yere bırakmak zorunda kaldık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
senin gibi bu araca hayran olan bir arkadaşım var eski mahallede top oynanan bir yerde içinde tavukların otladığı bir woswos oldı komple sıfırdan yaptı arcı çok komik bedava gibi bir rakama aldı ama herşeyini bitirdi sıra trafiğe çıkartmakta birde baksın ruhsat yok 1 yıl kadar ruhsatsız dolaştık sonra tekrar aldığımız yere bırakmak zorunda kaldık

Hayranı değilim ama seviyorum, Hayranı oldugu için değil hayaller konulu woswos oldugu için çizdim konu başlığına dikkat ederseniz.

Tekrar teşekkürler yorumunuz için.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Fireworks 'tan fazla anlamam, yani nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak kanımca önemli olan oluşan görselin hatları, cazibesi... O minicik aracın koskocaman albenisi oluşmuş, renkler neden böyle bilmiyorum(tek renk)?

Sileceği bilerek çizmemişsin ancak eksikliği hemen belli oluyor, aracın olmazsa olmazı çünkü :)

Ellerine ve zamanına sağlık blueden'cim...

Daha fazla zamanla hep daha iyilerine....

Saygılar...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence ilk denemeye göre gayet güzel. Dahada iyisini yapabiliceğini düşünüyorum emeğine sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fireworks 'tan fazla anlamam, yani nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak kanımca önemli olan oluşan görselin hatları, cazibesi... O minicik aracın koskocaman albenisi oluşmuş, renkler neden böyle bilmiyorum(tek renk)?

Sileceği bilerek çizmemişsin ancak eksikliği hemen belli oluyor, aracın olmazsa olmazı çünkü :)

Ellerine ve zamanına sağlık blueden'cim...

Daha fazla zamanla hep daha iyilerine....

Saygılar...

Evet inan, bir gün woswos' um olursa camlarını ben silicem o yüzden çizmedim; bu bir hayal ya:), renklerde hayallere göre koleksiyon oluşturdu...:)

Teşekkürler inan'cım güzel yorumun için.

Bence ilk denemeye göre gayet güzel. Dahada iyisini yapabiliceğini düşünüyorum emeğine sağlık.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

jantlara hasta olmamak elde degil ama ;)

:)

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bu serinin devamını görmemiştim, yeni geldim ve bana da büyük süpriz oldu. Yeni renkleri de çok beğendim canım; ama en iyisi orjinal olanı.

Bir hayal... bir hediye... ve ardından bir çizim... geriye alıp kullanmak kalıyor canım ,)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bu serinin devamını görmemiştim, yeni geldim ve bana da büyük süpriz oldu. Yeni renkleri de çok beğendim canım; ama en iyisi orjinal olanı.

Bir hayal... bir hediye... ve ardından bir çizim... geriye alıp kullanmak kalıyor canım ,)

Evet vegamercim geriye alıp kullanması kalıyor:)

Canım sana orjinalini göstermiştim, beğenmene sevindim:angel:

Çok iyi olmuş bunlar çok gurur duydum seninle:) Yalnız m3talik tonlamalara az daha dikkat :)

Teşekkür ederim ablacım, beğenmenize sevindim:angel:

Orjinalinde dikkat ettim, fakat koleksiyonda bozulmalar oldu.:)

Tekrar teşekkürler.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Woswos :) pembe ve yeşili hoş durmuş model güzel sport modeli gibi durmuş tabi camlarda ve gölgelemerde daha cok pratik yaparsan daha profesyonel bir tasarım cıkacaktır :)
ellerine sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Woswos :) pembe ve yeşili hoş durmuş model güzel sport modeli gibi durmuş tabi camlarda ve gölgelemerde daha cok pratik yaparsan daha profesyonel bir tasarım cıkacaktır :)
ellerine sağlık.

Teşekkür ederim Mr.MERCANO=).

BeStBuRaKi

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmus ama benımki daha güzel:p ayrıca cantlar için çok çalımış olmalsın bravo

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmus ama benımki daha güzel:p ayrıca cantlar için çok çalımış olmalsın bravo

Herkesin hayaleri kendine göre güzeldir, gerçi sizin ki hayal değil gerçek:)

Teşekkürler yorumunuz için=)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
denizcm çok gzl olmuş baya ilerlettin sen bu işi devamını bekliyorum(derslerini ihmal etmeden ama:))