Öncelikle kart vizit değil biz kartvizit diye adlandırırız. Doğrusu da budur. Sonrasında kartvizite vesikalık fotoğraf koymanın mantığını çözmüş değilim ben açıkcası. Amacanız şöhret olmak mı?
Ya aslında ben pek fazla sade çalışmasını bir türlü öğrenemedim gitti arkadaşlarımda aynısı diyor cok şaşalı yapıyorsun yaptığın işi diyolar ve benimde en büyük hatam bu herhalde...fotoğraf bencede fazla evet gerek olduğunu düşünmüyorum ve biraz daha sade çalışılabilir belki..yine sen bilirsin tabi ki..
şöhret olmak ile alakası yok sadece müşterilerin temsilcerini yüz şekli olarak tanımalarını sağlamak amacı ile düşünülmüştür... bu yüzden dolayı sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum..![]()
Müşteriler temsilcilerini yüz yüze gelince tanısalar, kartvizitin mantığı bozulup da vesikalık fotoğraf mantığını almasa olmaz mı ? Kartvizit bir kurumu ya da kişinin firma içerisindeki yetkilerini belirten tanıtım amaçlı basılı materyeldir. Sanırım açıklayacı oldu? Saygılar.
teşekkürler hocam basıma gitmeden önce resimler kaldırılıcak zaten. başka eksik birşeyler varmı acaba kartvizit'te
teşekkürler hocam şirket ismindeki efectleri cıkardığım zaman yazı renginide değiştirmem gerekiyor ve ben bir türlü hangi rengi kullanmam gerektiğine karar veremediğimden dolayı efectler biraz kaçtı.
şirket logosu turucu renklede oluşmakta hocam bu işlerde sizin kadar iyi değilim yavaş yavaş yol kat ederek inşallah daha güzel çalışmalara imza atmayı planlıyorum. bilgileriniz için çok teşekkür ederim bana cok yardımcı oldunuz...