Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sonunda bende pesettim ve bir tablet aldım. Tabletim gelir gelmez o heyecanla eve gittim ve deneme yapmak için öylesine karalamaya başladım ortaya bir goril suratı belirdi. İşte sonuç.
tabletiniz hayırlı olsungözler ve burun çok şirin olmuşkaralamaların sonucu çok iyi çıkacak gibi.Tablete tam alıştığınız anda ki çalışmalarınızı görmek dileğiyle.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Henüz photoshopun sabit fırçaları var bende. Aradağım fırçalarıda indirince daha detaylı işlere girişecem. Bunu dediğim gibi sadece tabletin parasına onay vermeden önce denemek için yaptım. Tablet düzgün çalışıyormu diye)
yusuf tekrar tabletin hayırlı olsunilk deneme buysa diğerlerini tahmin edemiyorum.çok güzel bir çalışma özellikle ışığın rengi ve vuruşu çok yakışmış eline sağlık
Teşekkür ederim arkadaşlar. Mustafa son kullandığın değim sanırsam halk arasında sık kullanılan ıslatmak anlamına geliyor? Eğer öyleyse ay sonu yapılır o işler. Nede olasa ay sonu bekleyen çalışanlardanız
Duyduğuma göre burda kuyruk düzeltilecekmiş kokusunu duydum geldim :0 Ağlamaklı King Kong, elinden uçağı alınmış Empires State den atlayacak vermezseniz şayet..
Siyah zeminde güzel duruyor yusuf, ışıık/gölge dengesinide iyi ayarlamışsın.Dokulara girme zamanı geldi diye düşünüyorum..
Seruvenist tabletiniz hayırlı olsun.. benim de arkadaşlar gibi hiç şüphem yokki profesyonel çalışmalarınız çok başarılı olacak.. bence çeşit çeşit brush indirmenize gerek yok. hem bilgisayarınızı baya kasarlar hemde belli zaman sonra farkedeceksiniz ki çok gerekli olmayan bir ayrıntı sadece çok çeşitli brushlar.. yumuşak uçlu ve sert uçlu iki tane hazır yüklü olan brush her işinizi görür eminim ki.. Tebrik ederim